Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» και ο Γουόλτερς, αγωνία για Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» και ο Γουόλτερς, αγωνία για Παπαπέτρου
πηγή: paobc.gr

Την απόκτηση του 31χρονου γκαρντ, Νέιτ Γουόλτερς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Παρασκευής. Ο Γουόλτερς γεννήθηκε στις 15 Μάϊου του 1991 στη Minnesota των ΗΠΑ, έχει ύψος 1.93μ. και αγωνίζεται στη θέση «1». Συνολικά, στην τετραετή θητεία του στην Euroleague, έχει κατά μέσο όρο 9.5 πόντους, 3.1 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Νέιτ Γουόλτερς τόνισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ: «Νιώθω πολύ όμορφα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα με τεράστια παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να αγωνίζεται κάποιος και η Αθήνα μια υπέροχη πόλη για να ζεις εκεί. Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου».

Ο Νέιτ Γουόλτερς αποτελεί την τρίτη μεταγραφή των «πρασίνων» ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, μετά τους Πάρις Λι και Μάριους Γκριγκόνις, ενώ υπάρχει και προφορική συμφωνία με τον 29χρονο combo guard Άντριου Άντριους.

Μετά τον Γουόλτερς, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην ενίσχυση της front line, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης τσεκάρουν την περίπτωση του 31χρονου σέντερ, Ζόφρι Λοβέρν

Παράλληλα, στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων» αναμένουν εξελίξεις με την υπόθεση του 28χρονου αρχηγού της ομάδας, Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του δύο πολύ καλές προτάσεις από την Τουρκία (τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και την Εφές του Αταμάν) και εξετάζει σοβαρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter