ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από την Λάτσιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ο 23χρονος βραχύσωμος ποδοσφαιριστής ύψους 1.66 αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως “εξάρι” και ως “οχτάρι”.

Η ανακοίνωση του Δικέφαλου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με οψιόν αγοράς. Ο ποδοσφαιριστής θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 88.

Ο Μάρκος Αντόνιο γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2000 στο Ποκόες της Βραζιλίας κι όπως κάθε παιδί στην χώρα του καφέ, «ερωτεύτηκε» το ποδόσφαιρο, με την… πρώτη ματιά. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Παραναένσε, πριν μετακομίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Εστορίλ.

Στην Εστορίλ έμεινε για επτά μόνο μήνες, αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια και μοίρασε δύο ασίστ. Τον Φεβρουάριο του 2019 η Σαχτάρ Ντονέτσκ προσέφερε 3.500.000 εκατομμύρια ευρώ στην Εστορίλ και έκανε τον 18χρονο τότε αμυντικό μέσο δικό της. Με τη Σαχτάρ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα Super Cup, είχε 101 συμμετοχές, σκόραρε εννιά φορές και μοίρασε πέντε ασίστ, σε τέσσερις σεζόν.

Η απόδοσή του στην Ουκρανία κέντρισε το ενδιαφέρον της Λάτσιο, η οποία τον απέκτησε το 2022 για 7.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Σε μία σεζόν στην Ιταλία μέτρησε 22 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Μάρκος Αντόνιο είναι πλέον έτοιμος για νέες περιπέτειες στη Θεσσαλονίκη, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.

Καλώς ήρθες Μάρκος».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter