ΠΑΟΚ: Με γκολ του Κούρτιτς νίκησε τη Γάνδη (1-0) και ελπίζει σε πρόκριση στους «8» του Europa Conference League

ΠΑΟΚ: Με γκολ του Κούρτιτς νίκησε τη Γάνδη (1-0) και ελπίζει σε πρόκριση στους «8» του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα 1-0 της Γάνδης και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα προημιτελικά του Europa Conference League. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο συνήθης ύποπτος, Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο Δικέφαλος στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αρκετά νευρικός, όμως σταδιακά ανέβασε την απόδοση του και στο δίλεπτο 19-20 έχασε δύο ευκαιρίες. Στη πρώτη φάση μετά από σουτ του Αουγκούστο η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Μπίσεσβαρ έκανε παράλληλη σέντρα με τον Ρουφ να αποσοβεί τον κίνδυνο προ του αμαρκάριστου Ακπομ. Στη δεύτερη φάση ο Οκούμου βρήκε την μπάλα με το χέρι, ωστόσο δεν δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους.

Στο 24’ ο Οφόε έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Χιούλσαγκερ με τον Πασχαλάκη, ο οποίος «διάβασε» γρήγορα τη φάση, βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 31΄ο Ντεπουάτρ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το πλασέ του ήταν κάκιστο και οι γηπεδούχοι γλίτωσαν τα χειρότερα.

Στο 52’ ο Κούρτιτς έβγαλε την σέντρα, ο Ακπομ ήταν εντελώς αμαρκάριστος και έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 58’. Ο Κούρτιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Κουμς και κατέληξε στα δίκτυα (1-0). Αυτό ήταν το 18ο γκολ του 33χρονου μέσου στη τρέχουσα σεζόν σε σύνολο 38 αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

O Μπ. Φρανκόφσκι (Πολωνία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Οκούμου, Τορουναρίγκα, Μόντες. Οι Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς συμπλήρωσαν κάρτες και χάνουν τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (17/3).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82’ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Κούρτιτς (81’ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (71’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (86’ Μουργκ), Αουγκούστο, Άκπομ (86’ Τσόλακ).

ΓΑΝΔΗ: Ρουφ, Όλσεν, Ενγκαντό, Οκούμου (46’ Τορουναρίγκα), Σαμουάζ, Ντε Σαρτ, Κουμς, Μόντες, Οφόε, Χιούλσαγκερ (83’ Τισουντάλι), Ντεπουάτρ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter