Παράνομη κρίθηκε και η απεργία των εργαζομένων του Μετρό – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Παράνομη κρίθηκε και η απεργία των εργαζομένων του Μετρό – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Όπως έγινε και στην περίπτωση της απεργίας που είχαν κηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, το Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε παράνομη και καταχρηστική και την απεργία που κηρύξαν για αύριο Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι του Μετρό, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο έκτρωμα του Άδωνη Γεωργιάδη.

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε πως αύριο, Πέμπτη 21/09 οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν από την έναρξη κυκλοφορίας ως τις 13:30, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι τα λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας (5.00 π.μ.) ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00). Κανονικά αναμένεται να κινούνται τα Λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Από την πλευρά της η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ανακοίνωσε ότι τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00-21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας 5.00 π.μ. ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00).

Με στάση εργασίας από τις 13:30 έως την λήξη της βάρδιας θα συμμετάσχει στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.

Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ. Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Διαβάστε σχετικά: 24ωρη απεργία την Πέμπτη: Ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Οι δημοσιογραφικές ενώσεις καταγγέλλουν το νομοσχέδιο έκτρωμα του Άδωνη Γεωργιάδη

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter