«Παράθυρο» από τον Πλεύρη για διατήρηση της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους

«Παράθυρο» από τον Πλεύρη για διατήρηση της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει υποχρεωτική η χρήση της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους και μετά το Μάιο άφησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κυβέρνηση που βιάζεται ενόψει έναρξης της τουριστικής περιόδους να άρει όλα τα περιοριστικά μέτρα, φαίνεται πως ξανασκέφτεται τώρα το ενδεχόμενο να διατηρηθούν οι μάσκες στους εσωτερικούς χώρους.

«Δεν το ξέρουμε (πότε θα καταργηθεί η μάσκα). Μπορεί ενδεχομένως και να μην καταργηθεί η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους, γιατί η μάσκα είναι ένα ήπιο μέτρο. Εμείς αυτό που λέμε, είναι ότι για το Μάιο τουλάχιστον θα υπάρχει μάσκα και από εκεί και πέρα βάσει της υγειονομικής εικόνας της χώρας θα αποφασιστεί τι θα γίνει από τον Ιούνιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Επιτροπή των Ειδικών συνεδριάζει και πάλι σήμερα ενόψει της νέας χαλάρωσης των μέτρων που ξεκινάει από 1η Μαΐου με την ανησυχία για αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες λόγω Πάσχα να είναι έκδηλη. Όπως είπε ο Θάνος Πλεύρης, το σχέδιο της κυβέρνησης από την 1η Μαΐου και έπειτα θα προσδιοριστεί με συγκεκριμένα πρωτόκολλα μετά από εισήγηση της επιτροπής.

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός: Την άρση των μέτρων από 1η Μαΐου συζητά η Επιτροπή – Ανησυχία για αύξηση των κρουσμάτων λόγω Πάσχα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter