Παρέμβαση της Εισαγγελέως Αρείου Πάγου για την αποκάλυψη του Documento

Παρέμβαση της Εισαγγελέως Αρείου Πάγου για την αποκάλυψη του Documento

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μετά τις αποκαλύψεις μας ότι στελέχη της ΝΔ απειλούν βουλευτές για να μην δώσουν την ψήφο τους στην συμφωνία των Πρεσπών.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευ. Ιωαννίδη, την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.

Ήδη την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Προστασίας Δημοκρατικού Πολιτεύματος και λαμβάνονται οι πρώτες καταθέσεις. Η υπόθεση αναμένεται να εξελιχθεί πολύ γρήγορα, όπως εκτιμούν δικαστικές πηγές. 

Το στέλεχος το οποίο έστειλε το επίμαχο μήνυμα είναι ο Σπύρος Αβραμάκος και πρόκειται για τον πρόεδρο της μεγαλύτερης Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, Β4 ΝΟΔΕ.

Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το documentonews.gr, ο Σπύρος Αβραμάκος ζητά από τους παραλήπτες του εν λόγω μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές για να μην «τολμήσουν» να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, σε μία κίνηση που θυμίζει δρομολογεί παρακρατικές μεθόδους άλλων εποχών, οι οποίες οδηγούν στον ευτελισμό του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Εως αργά το απόγευμα η ΝΔ επισήμως εξακολουθεί να σιωπά, ενώ ο αναπληρωτής  εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος καυχήθηκε ότι δεν ήταν απειλές αλλά, υποχρέωση η …παρέμβαση στους βουλευτές.

Διαβάστε επίσης: 

Αμετανόητος ο δεξιός πρόεδρος της «Β4 ΝΟΔΕ» για τα απειλητικά μηνύματα προς βουλευτές – Παραδέχεται τη… «συνηθισμένη πρακτική»!

Μαξίμου:Ο μηχανισμός της ΝΔ με γνώση και καθοδήγηση, του κ. Μητσοτάκη επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους βουλευτές

Αντώναρος: Ακέραια ευθύνη για τις απειλές φέρουν και οι ηθικοί αυτουργοί, οι «ακροδεξιοί καθοδηγητές»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter