Παρουσιάστηκε από τον Επίτιμο Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννη Ραχωβίτσα το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης

Παρουσιάστηκε από τον Επίτιμο Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννη Ραχωβίτσα το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης
Πηγή: policenet.gr

Γεγονός είναι η πρώτη οργανωμένη συνεργατική προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα ενάντια στη σύγχρονη μάστιγα των ναρκωτικών, το P.A.D.A. INSTITUTE (PROTECTION AGAINST DRUG ADDICTION).

Εμπνευστής και συντονιστής της είναι ο συντοπίτης μας, Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Γιάννης Ραχωβίτσας, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες των διωκτικών αρχών σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του κηρύχθηκε με πανηγυρικό τρόπο στη διάρκεια μιας μεγάλης εκδήλωσης την οποία διοργάνωσε και πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 26/4/2022 ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τους συντελεστές του Ινστιτούτου, στο Φανάρι, γενέτειρα του ιδρυτή του.

Ως αφετηρία των δράσεων που θα εξαπλωθούν σε όλη τη χώρα επιλέχθηκε το ιστορικό Γυμνάσιο του χωριού, καθώς ο Γιάννης Ραχωβίτσας έχει στενούς δεσμούς μαζί του από την παιδική ηλικία.

https://www.karditsalive.net/images/stories/9_kathimerines/00_00_96_04_2022/rax3.jpg

Ειδικότερα, την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος ο οποίος εξήρε την ξεχωριστή προσπάθεια που ξεκινάει και τις ιδιαίτερες ικανότητες του καθοδηγητή της κ. Γιάννη Ραχωβίτσα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Γιώργος Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζώκας, ο Ελληνοαμερικανός πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ και Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας κ. Κρίς Σπύρου, ο πρόεδρος της «Πανθεσσαλικής Στέγης» κ. Στέφανος Κούτρας και ο Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρείας «Θεόνη» χορηγού της εκδήλωσης κ. Δημοσθένης Αναστασίου. Το παρών έδωσαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής κρίσης κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Σταύρος Παπαγεωργίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Καρδίτσας κ. Θωμάς Καρανάσιος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μουζακίου κ. Μαρία Καραμπέκου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Λίνα Αγγελάκη, Γιάννης Πατσιαούρας, Γιώργος Φούντας, Γιώργος Παπακώστας, Ηλίας Τρυφέρης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, άλλοι αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε με επιστολή του που αναγνώστηκε, ο Βουλευτής Ν. Καρδίτσας και Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter