ΠΑΣΟΚ: Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τις υποκλοπές δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή

ΠΑΣΟΚ: Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τις υποκλοπές δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή

Την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσαν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για τις αποκαλύψεις του Documento σχετικά με τις υποκλοπές. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη συσκότιση της υπόθεσης από την κυβέρνηση της ΝΔ με την άρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να άρει το απόρρητο ώστε να υπάρξει ενημέρωση από τους αρμοδίους.

Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για υπονόμευση των θεσμών και σε ό,τι αφορά την πολιτική στάση του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι είναι σταθερή επιλογή του το προσκήνιο και όχι το παρασκήνιο για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση-σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τη συσκότιση της υπόθεσης των παράνομων παρακολουθήσεων, την ενορχηστρωμένη υποβάθμισή της και την εργαλειοποίηση του «απορρήτου» σε βάρος της αλήθειας, δηλητηριάζουν  την πολιτική ζωή του τόπου. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είχε δώσει εξαρχής τη λύση καλώντας τον Πρωθυπουργό να άρει το απόρρητο, όπως οφείλει εκ του νόμου, για να σταματήσει η υπονόμευση των θεσμών. Είναι σταθερή  πολιτική επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να επιμένουμε θεσμικά, στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Διαβάστε επίσης:

Το κυπριακό «κλειδί» που άνοιξε την πόρτα της Ελλάδας για το Predator

Βαξεβάνης από Άρειο Πάγο: «Ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης με εγκληματικό εγκέφαλο τον Μητσοτάκη» (Video)

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento

Λίστα Μητσοτάκη: Με ποια στοιχεία βρίσκεται στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter