Πάτρα: Επί δέκα ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Τι είπε για τη μοιραία βραδιά του θανάτου της Ίριδας

Πάτρα: Επί δέκα ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Τι είπε για τη μοιραία βραδιά του θανάτου της Ίριδας

Επί δέκα ώρες κατέθετε στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα μετά το τελικό πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρια που κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφυγε από τη ΓΑΔΑ στις 22.45 το βράδυ, από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Περίπου στις 20:30, και μετά από επτά ώρες στη ΓΑΔΑ, ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι η κατάθεση της ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει. Ωστόσο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου παρέμεινε για άλλες τρεις ώρες στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως παρά το γεγονός πως η κατάθεση ήταν πολύωρη ελάχιστα προσέφερε στην υπόθεση, αφού η Δήμητρα Πισπιρίγκου κράτησε την ίδια στάση δίνοντας ουσιαστικά άλλοθι στην προφυλακισμένη αδερφή της. Οι ερωτήσεις που δέχτηκε έπεσαν «βροχή» για τη νύχτα της 21ης Μαρτίου του 2021, με τους αξιωματικούς των Ανθρωποκτονιών να επιμένουν να ανακαλέσει όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσε αφού το σπίτι της οικογένειας. Υπενθυμίζεται πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα όταν η μικρή Ίριδα πέθανε μέσα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ίδια ώρα, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, αναμένεται να καλέσουν σύμφωνα με πληροφορίες για συμπληρωματική κατάθεση τους γιατρούς της Μαλένας προκειμένου να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα σημάδια που βρέθηκαν στη μύτη, στο μάγουλο και το στόμα της μικρής.

Διαβάστε επίσης

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: Πειθαρχική έρευνα απ’ το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τους ιατροδικαστές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter