Πάτρα: Μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας (video)

Πάτρα: Μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία που έχει οργανώσει ο δήμος Πατρέων κατά της ανεργίας και με κεντρικό σύνθημα: «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα». Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας και έχει ως τελικό προορισμό, τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς τη γέφυρα, μέσω της οδού Πανεπιστημίου και του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, στην περιοχή του Ρίου, ενώ αναμένεται να φθάσουν στο προορισμό τους, περίπου στις 11:00 το πρωί.

Η Τροχαία λαμβάνει μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την «Γέφυρα ΑΕ», όταν οι διαδηλωτές φθάσουν στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: αρχικά αναμένεται η διακοπή και η εκτροπή της κυκλοφορίας προς το πορθμείο για το ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο και στη συνέχεια για το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο.

Επίσης, λόγω της παρουσίας πεζών στο κατάστρωμα της γέφυρας καθ όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης, η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας που θα επηρεάζεται.

Λίγο πριν  το μεσημέρι η πορεία έφτασε στη Γέφυρα. Εκεί  ενώθηκαν και άλλοι διαδηλωτές, οι οποίοι είχαν φθάσει νωρίτερα με μέσα μαζικής μεταφοράς και από άλλες περιοχές, εκτός Πατρών. Η κυκλοφορία στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου έχει διακοπεί και τα οχήματα εξυπηρετούνται μέσω του πορθμείου Ρίου – Αντιρρίου.

Πηγή: Patrastimes.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter