Πειραιάς: «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» δηλώνει τώρα ο φονιάς του 39χρονου

Πειραιάς: «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» δηλώνει τώρα ο φονιάς του 39χρονου

Aπολογείται σήμερα μετά τις 9 στα δικαστήρια Πειραιά, ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την Παρασκευή ισχυρίστηκε ότι «δεν ήθελε να καταλήξει έτσι», μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, παρά το ότι το βίντεο ντοκουμέντο τον δείχνει να εκτελεί εν ψυχρώ τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ, πατέρα τριών παιδιών στον Πειραιά. Και παρά το γεγονός ότι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ρίχνοντας τη χαριστική βολή στο θύμα φώναξε πως «τώρα σε τελείωσα».

Ο 68χρονος, μετά τη δολοφονία του 39χρονου στον Πειραιά, πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Το όπλο με το οποίο τέλεσε το έγκλημα, η φονική καραμπίνα, ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, όταν ο δράστης έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Ωστόσο μέσα σε 9 δευτερόλεπτα, ο 68χρονος στον Πειραιά αφαίρεσε τη ζωή του 39χρονου με αφορμή έναν διαπληκτισμό που όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, με τον 68χρονο να είναι εριστικός όχι μόνον με το θύμα, αλλά και με άλλους περίοικους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter