Πέμπτη στον Κόσμο με πολλά παράπονα η Πλατανιώτη

Πέμπτη στον Κόσμο με πολλά παράπονα η Πλατανιώτη

Χωρίς μετάλλιο θα επιστρέψει η Ευαγγελία Πλατανιώτη από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης πήρε την 5η θέση στο ελεύθερο σόλο, ενώ είχε μείνει 4η στο τεχνικό σόλο και 6η στο ντουέτο με παρτενέρ τη Μαλκογεώργου.

Η Πλατανιώτη μίλησε για «χαμένο μετάλλιο», ενώ διατύπωσε φριχτά παράπονα για την αδιαφορία της Πολιτείας. «Ήταν αρκετά δύσκολος αυτός ο αγώνας για εμένα, γιατί δεν είχα τη στήριξη που θα ήθελα και αναγκάστηκα να βρω μόνη μου τους χορηγούς», δήλωσε στην ΕΡΤ. «Η χορογραφία, επειδή κατά τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούσα να είμαι σε επαφές και να κανονιστεί το κομμάτι της προετοιμασίας με τις Ισπανίδες προπονήτριες, έγινε τον τελευταίο μήνα. Όλοι οι αθλητές για να έρθουμε εδώ πέρα δουλεύουμε τουλάχιστον έναν χρόνο για να παρουσιάσουμε τη χορογραφία, εμένα όλη αυτή η δουλειά μου ήταν ενός μήνα».

Η Πλατανιώτη εκτέλεσε πρόγραμμα με υψηλό βαθμό δυσκολίας και βαθμολογήθηκε με 205.5459. Η Ελληνίδα Βασιλική Αλεξανδρή, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Αυστρίας, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με 229.3251 πίσω από τη Γιαπωνέζα Ινούι (254.6062), όπως και στο τεχνικό σόλο. Η Σόρτμαν από τη Μ. Βρετανία συμπλήρωσε το βάθρο (219.9542).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter