Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική, έπειτα από πτώση από μπαλκόνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης νοσηλευόταν επί 11 ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης αλλά και κατάγματα πλευρών. Είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στο κεφάλι.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν δημοσιογράφος, ξεκινώντας την πορεία του από το 1988. και πολιτικός συντάκτης. Είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven και έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Παράλληλα διετέλεσε αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter