Πετράλωνα: Νέες εικόνες ντροπής – Έβαλαν τα ΜΑΤ για την έξωση οικογένειας με κινητικά προβλήματα (Photos – Video)

Πετράλωνα: Νέες εικόνες ντροπής – Έβαλαν τα ΜΑΤ για την έξωση οικογένειας με κινητικά προβλήματα (Photos – Video)

Άλλη μία επίδειξη της κυβερνητικής αναλγησίας, αυτή τη φορά στα Πετράλωνα.  Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, δυνάμεις των ΜΑΤ με full face παρατάχθηκαν λες και θα αντιμετωπίσουν εγκληματίες, συμμετέχοντας στην επιχείρηση έξωσης οικογένειας αναπήρων.

Στο σημείο παρατάχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ώστε να πετάξουν έξω από το σπίτι τους μία 74χρονη και τον 58χρονο γιο της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Στη γειτονιά συγκεντρώθηκε πλήθος πολιτών οι οποίοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την επίδειξη της νέας κυβερνητικής αναλγησίας. Οι πολίτες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλοιό ώστε να μην αποχωρήσει από το σημείο τον χώρο το βαν στο οποίο τοποθετήθηκαν τα υπάρχοντα της οικογένειας.

πηγή video: 902.gr.

Τότε τα ΜΑΤ απάντησαν σπρώχνοντας διαδηλωτές στο έδαφος.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών, η Λαϊκή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων – Θησείου – Κουκακίου, η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ και ο Διαρκής Αγώνας.

Έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Άνω Πετράλωνα έξω από το σπίτι των δύο πολιτών, στις 18:30 το απόγευμα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter