Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Ταμείο Ανάκαμψης: Διαστρεβλώσεις από τη ΝΔ – Κάναμε το χρέος μας προς την κοινωνία

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Ταμείο Ανάκαμψης: Διαστρεβλώσεις από τη ΝΔ – Κάναμε το χρέος μας προς την κοινωνία

«Όταν η Ν.Δ. αυτή την φορά δια του εκπροσώπου της Ν.Ρωμανού επιχειρεί να εκθέσει με τις γνωστές διαστρεβλώσεις τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε σήμερα με αφορμή το γεγονός ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση ψήφισε «παρόν» στην Βουλή για το Ταμείο Ανάκαμψης, ας έχει υπόψη του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έκανε παρά το χρέος του προς την κοινωνία αφού», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξηγώντας γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση ψήφισε «παρών» στην Βουλή για το Ταμείο Ανάκαμψης και απαντούν στον Νίκο Ρωμανό.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε στην απένταξη κρίσιμων έργων, που είναι εξαιρετικά επείγον να υλοποιηθούν. Ανάμεσα σε αυτά τα αντιπλημμυρικά και τα έργα ανάταξης του σιδηροδρόμου και της συντήρησης των σηράγγων. Επίσης πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και διαφορετικών προτεραιοτήτων, όπως έκανε και στον σιδηρόδρομο, το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών και Υποδομών που παρέδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ήταν μελετημένο, υπογεγραμμένο και εγκεκριμένο από τις υπηρεσίες της Ε.Ε.».

«Από τα 10,6 δισ. ευρώ δανείων που έχουν δοθεί, μόνο το 1,5 δισ. ευρώ έχει πάει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, Αντιθέτως ενισχύονται επιχειρήσεις που δεν έχουν πραγματική ανάγκη δανειοδότησης. Έχουμε δηλαδή σοβαρές ενδείξεις διαπλοκής και πλήρεις αποδείξεις ότι οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, διοχετεύονται σε λίγους και εκλεκτούς του κ. Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα – εκτός των άλλων- η χρήση του Ταμείου να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην οικονομία της χώρας» καταλήγουν οι ίδιες πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

Διαβάστε επίσης: Φάμελλος για Ταμείο Ανάκαμψης: «Μοιράζετε τα κονδύλια σε κολλητούς και ημέτερους»

Καμπανάκι από τις Βρυξέλλες: Μεγάλος ο κίνδυνος νέας υπεξαίρεσης από το Ταμείο Ανάκαμψης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter