Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δεν έχουμε «εμφύλιο» – Μοναδική μάχη απέναντι στη δεξιά

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δεν έχουμε «εμφύλιο» – Μοναδική μάχη απέναντι στη δεξιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να δίνει τη μάχη ενάντια στη δεξιά και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που με την πολιτική της οδηγεί όλο και περισσότερα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας στο φάσμα της φτωχοποίησης, αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ: «Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον ενωμένο και ανανεωμένο ΣΥΡΙΖΑ από το να δώσει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα, με πρωταγωνιστές όλα τα μέλη του, τους προοδευτικούς πολίτες και όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που επιδιώκουν το τέλος της αντικοινωνικής πολιτικής Μητσοτάκη. Που επιδιώκουν την μεγάλη πολιτική αλλαγή!

Αυτή είναι η μοναδική και κύρια μάχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η λογική του εμφυλίου στον ΣΥΡΙΖΑ, που καλλιεργείται από ξένα κέντρα και αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις, συντηρείται από δηλώσεις μεμονωμένων στελεχών που κινούνται αντικαταστατικά, έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ήδη έχουν δρομολογήσει το σχεδιασμό νέου κόμματος, με νέο καταστατικό και νέο αρχηγό».

Παράλληλα προστίθεται πως: «Ο “εμφύλιος πόλεμος” έχει δύο αντιμαχόμενα μέρη. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει “εμφύλιος”. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε κανέναν διάλογο με συγκεκριμένα στελέχη που οι δηλώσεις τους και η εν γένει πολιτική τους στάση ήταν επί της αρχής αντικαταστατική και επιζήμια για το χώρο της αριστεράς.

Είναι φανερό ότι οι συστημικοί πυλώνες λειτουργούν ως πρόθυμοι σπόνσορες ενός πρωτοφανούς αγώνα να πλήξουν την επανάκαμψη της αριστεράς και την νικηφόρο πορεία της προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα.

Σε αυτό το παιχνίδι είμαστε όλοι και όλες απέναντί τους. Κανείς δεν πρόκειται να ανακόψει την προσπάθεια για την τελική νίκη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter