Ποιες είναι οι δύο παραλίες που απαγορεύονται οι ρακέτες – Πρόστιμα 1.000 ευρώ (Video)

Ποιες είναι οι δύο παραλίες που απαγορεύονται οι ρακέτες – Πρόστιμα 1.000 ευρώ (Video)

Τέλος στο αγαπημένο σπορ του καλοκαιριού βάζει ο δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, με το πρόστιμο για τους παραβάτες να προβλέπεται ιδιαίτερα «καυτό», φτάνοντας τα 1.000 ευρώ. Το μέτρο θα εφαρμοστεί σε γνωστές παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας, του Καβουριού και Μαλτσινιώτη.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξήγησε πως το μέτρο ισχύει ήδη από το 2006 σε δύο παραλίες που βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή. Μάλιστα το πρόστιμο έφτανε τα 10.000 ευρώ, ωστόσο η δημοτική αρχή αποφάσισε να το κατεβάσει στα 1.000 ευρώ.

«Παίζω ρακέτες, όταν μπορώ να ξεκλέψω λίγο χρόνο» είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας». «Φροντίζω να μην ενοχλώ εκείνους που βρίσκονται στην παραλία. Προφανώς και η ρακέτα επιτρέπεται στις παραλίες, η απαγόρευση ισχύει για δύο παραλίες που υπάρχουν κοντά σπίτια. Εμείς τους καλωσορίζουμε τους ανθρώπους που έρχονται να παίξουν ρακέτες και θέλουν να ξεδώσουν με αυτό τον τρόπο» εξήγησε ο δήμαρχος.

«Η ελευθερία που έχει ο καθένας πρέπει να σταματά εκεί που ξεκινά το δικαίωμα του άλλου, ο οποίος είναι δίπλα, κατοικεί και προσπαθεί να έχει μία βασική ηρεμία, να έχει το οικογενειακό του άσυλο», πρόσθεσε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter