Πολάκης: Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

Πολάκης: Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

Στην απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας να «δραπετεύσει» την Παρασκευή από τη Βουλή με το πρόσχημα του Lockdown αποφεύγοντας τις ευθύνες για την κατάσταση στα ΜΜΜ αλλά και την έξαρση της πανδημίας αναφέρεται ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook. 

«Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα.» σημειώνει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη Τύπου από Τσίπρα την Παρασκευή μετά την ακύρωση της επίκαιρης ερώτησης για τα ΜΜΜ

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΛΑΓΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!

Αλέξης Τσίπρας: Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown.

Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα.

Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη.

Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα.

Γι’ αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε επίσης: «Δραπετεύει» ο Μητσοτάκης: Ακυρώθηκε η απάντηση της Επίκαιρης Ερώτησης Τσίπρα για τα Μέσα Μεταφοράς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter