Πολάκης για δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Αμφισβητώ τις βεβαιώσεις νοσοκομείων για τους παρανόμως προσληφθέντες – Θα κάνω μηνύσεις

Πολάκης για δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Αμφισβητώ τις βεβαιώσεις νοσοκομείων για τους παρανόμως προσληφθέντες – Θα κάνω μηνύσεις

Νέα παρέμβαση σχετικά με την δίκη της αποκαλούμενης «παρέας του ΚΕΕΛΠΝΟ» έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος αμφισβητεί τις βεβαιώσεις των νοσοκομείων που έχουν διαβιβαστεί στο Δικαστήριο σχετικά με το κατά πόσο εργάστηκαν ή όχι οι 23 παρανόμως προσληφθέντες.

Διαβάστε επίσης: Πολάκης στη δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι παράνομες προσλήψεις ήταν ρουσφέτια του Γεωργιάδη – Είστε λασπωμένοι

Η δίκη συνεχίζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αύριο Τρίτη 9 Απριλίου μετά από διακοπή της προηγούμενης συνεδρίασης. Το Δικαστήριο είχε κάνει αποδεκτό το αίτημα του εισαγγελέα της έδρας Σπύρου Παππά προκειμένου να διαβιβαστούν βεβαιώσεις νοσοκομείων σχετικά με το κατά πόσο εργάστηκαν ή όχι οι παρανόμως προσληφθέντες.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης αμφισβητεί τις βεβαιώσεις υπηρεσίας που ζήτησε το δικαστήριο, καθώς όπως υποστηρίζει, οι βεβαιώσεις φέρουν υπογραφή από «διευθυντές κλινικών και όχι από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου που έχουν τα αρχεία προϋπηρεσίας για κάθε εργαζόμενο».

Επίσης, ο κ. Πολάκης προαναγγέλλει ότι τις επόμενες μέρες θα καταθέσει μηνύσεις, για τον «παράνομο διορισμό του Πουλη και της Θεοφιλάτου ως μετακλητών συνεργατών του Άδωνι Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας τώρα ενώ είναι υπόδικοί για δύο δίκες», καθώς επίσης και «για την απόσυρση της παράστασης πολιτικής αγωγής από τη διοίκηση του ΕΟΔΥ σε αυτή τη δίκη κατόπιν προφανούς οδηγίας του Γεωργιάδη στον πρόεδρο Χατζηχριστοδούλου».

Σημειώνεται ότι κατά την προηγούμενη δικάσιμο ο Παύλος Πολάκης ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου επανέλαβε ότι «οι παράνομες προσλήψεις ήταν ρουσφέτια του Άδωνη Γεωργιάδη», οι οποίες όπως είπε έγιναν επειδή «είχε ολοκληρώσει τον αριθμό των μετακλητών που όριζε ο νόμος ότι έπρεπε να πάρει».

«Εγώ είμαι αυτός που ανακάλυψα την υπόθεση και την πήγα στη Δικαιοσύνη» είχε κατά την κατάθεσή του ο κ. Πολάκης.

Στη συνέχεια οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων εξέτασαν ως μάρτυρα τον κ. Πολάκη θέτοντας μία σειρά από ερωτήσεις. Μάλιστα κατά τη διαδικασία δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον πρόεδρο της έδρας να παρεμβαίνει ουκ ολίγες φορές.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων ο κ. Πολάκης επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι οι «προσλήψεις ήταν παράνομες», χαρακτηρίζοντάς τες ως τον «ορισμό της διαφθοράς του ελληνικού κράτους και του Άδωνη Γεωργιάδη».

Δείτε επίσης:

Πολάκης στη δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι παράνομες προσλήψεις ήταν ρουσφέτια του Γεωργιάδη – Είστε λασπωμένοι

Πολάκης στη δική ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι παράνομες προσλήψεις ήταν ρουσφέτια του Γεωργιάδη

Σαντορίνη… made in China: Τα γραφικά σοκάκια και η θέα από την «καλντέρα» (Video)

Έδωσαν αποβολή σε μαθητές επειδή ήθελαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη – «Μην σιωπήσετε ποτέ», η αντίδραση Καρυστιανού

Σήμερα η ολική έκλειψη ηλίου: Πόσο θα διαρκέσει – Πού θα γίνει ορατή (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 39χρονος γυναικοκτόνος – Αποκαλυπτικές οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων (Video)

Εορταστικό ωράριο – Πάσχα 2024: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter