Πολάκης προς Πλεύρη: Υπουργέ της συμφοράς, τα μισά θύματα της πανδημίας στη θητεία σου

Πολάκης προς Πλεύρη: Υπουργέ της συμφοράς, τα μισά θύματα της πανδημίας στη θητεία σου

Στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη που επιχείρησε να απαντήσει την Τρίτη στα επίσημα δεδομένα για τους θανάτους από κορονοϊό εκτός ΜΕΘ ανταπάντησε ο Παύλος Πολάκης βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο ίδιος επισημαίνει πως στη θητεία του Θάνου Πλεύρη είχαμε τους μισούς από τους συνολικά 26.686 νεκρούς, τον χαρακτηρίζει «άσχετο ακροδεξιό δικηγόρο» και σημειώνει πως τα στοιχεία του εγγράφου του ΕΟΔΥ είναι πεντακάθαρα όσον αφορά το χρόνο αναμονής των ασθενών για να βρουν κλίνη σε ΜΕΘ.

Όσον αφορά τα πολιτικά σχόλια του Θάνου Πλεύρη για την επίκαιρη ερώτηση του επισημαίνει ειρωνικά ότι την επόμενη φορά θα τον ρωτήσουν ποιους ομιλητές θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Έβγαλε λέει «απάντηση»ο Πλεύρης στην αποκάλυψη που έκανα το πρωι και η οποία κατέστρεψε όλο το αφήγημα για «επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημιας!!(φωτο1-2-3)
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΑΣΧΕΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ;;;;;;;;;
ΑΚΟΥ λοιπόν γιατί δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς:
1) την ημέρα που ανέλαβες οι νεκροί από την αρχή της πανδημιας ήταν 13.743 (δελτίο ΕΟΔΥ 1/9/2021).
Σήμερα ΕΞΗΜΙΣΥ μήνες μετά είναι 26.686!!
Δηλαδή ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ είχαμε τους ΜΙΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ που ξεκίνησε τον Μαρτη του 2020 στη χώρα μας!!!(φωτο 4-5)
2) Το ότι είσαι άσχετος το ήξερα, αλλά και να μην μπορείς να καταλάβεις αυτό που γράφει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ το έγγραφο του ΕΟΔΥ πως ο μέσος χρόνος αναμονής των ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ ασθενών για να βρουν κλίνη Μεθ ήταν 4,7 μέρες (φωτό 6) και να γράφεις αυτήν την απερίγραπτη μπούρδα που φαίνεται στη φωτό 3,δεν το περίμενα!!!
Μόνο για αυτό έπρεπε ήδη να έχεις παραιτηθεί.
3) Την άλλη φορά που θα κάνουμε επίκαιρη ,θα σε ρωτήσουμε ποιους ομιλητές να βάλουμε, υπουργέ της συμφοράς!
Εγώ δεν χρειάζεται να μιλήσω για να σε κάνω να τρέχεις και να μην φτάνεις .Το κάνω απλά και με μια αναρτηση Θαναση Πλεύρη …..

Διαβάστε επίσης:

Θα απαντήσει ο Μητσοτάκης για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter