Πολιτικός μετανάστης στο Χάρβαρντ ο Κώστας Μπακογιάννης – Θα παραιτηθεί από τον Δήμο Αθηναίων;

Πολιτικός μετανάστης στο Χάρβαρντ ο Κώστας Μπακογιάννης – Θα παραιτηθεί από τον Δήμο Αθηναίων;

Ως τώρα η Ελλάδα εξήγαγε επιστήμονες και εργάτες που αναζητούσαν την τύχη τους, τώρα κάνει εξαγωγή και αποτυχημένων πολιτικών.

Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα στο φιλοκυβερνητικό Τύπου ο Κώστας Μπακογιάννης εκλήθη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ όπου είχε φοιτήσει στο παρελθόν να μεταδώσει τη γνώση του στους φοιτητές ως πανεπιστημιακός εταίρος και να διδάξει ως καθηγητής στο εαρινό εξάμηνο, µεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικής της Σχολής. Άγνωστο τι θα κάνει στο Δήμο Αθηναίων. Θα παραιτηθεί;

Τα δημοσιεύματα περιλαμβάνουν και μια ωραιοποίηση του γόνου της πρωθυπουργικής ευρύτερης οικογένειας που τόσο ταλαιπώρησε για μια τετραετία την Αθήνα.

Όπως λέει το Βιογραφικό του: Δήμαρχος Καρπενησίου, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δήμαρχος Αθηναίων, Διεθνείς Οργανισμούς (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Παγκόσμια Τράπεζα) αλλά και σύμβουλος επιχειρήσεων όπως και διευθυντικό στέλεχος ιδιωτικών εταιρειών.

Τυχαίο που είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, εγγονός του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ανιψιός του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη;

Οι κακές γλώσσες θα έλεγαν πως δεν θα γινόταν (το πιθανότερο) τίποτα από όλα αυτά αν δεν είχε αυτή την καταγωγή και δεν είχε αυτή την οικονομική επιφάνεια. Εννοείται πως δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά αν δεν είχε όλη τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Εξάλλου παραλείπουν πως η γιαγιά του, Μαρίκα Μητσοτάκη τον χαρακτήριζε αχαΐρευτο και ανεπρόκοπο. Είχε πει μάλιστα στην κόρη της, Ντόρα: «Αν δεν κάνεις κάτι να μάθει γράμματα, θα το μετανιώσεις πολύ σκληρά».

Η ίδια μάλιστα είχε αναρωτηθεί πως «το σχολείο επειδή ήταν εγγονός του Μητσοτάκη ή γιος της Ντόρας Μπακογιάννη – που δεν ήταν τότε η Ντόρα του σήμερα – του έδινε βαθμό που έστω με ένα 10 και δύο τον πέρναγε. Το παιδί έπρεπε να μείνει στην ίδια τάξη»

Το εάν άλλαξε από τότε μόνον η οικογένειά του το ξέρει. Προφανώς οι εκλογείς και οι κάτοικοι των Αθηνών είχαν μια δυσάρεστη έκπληξη από τον ίδιο από τα πανάκριβα πειράματα για την Αθήνα.

Ίσως να είναι και μια ακόμα απόδειξη για τα υπερτιμημένα ιδιωτικά μεγάλα σχολεία και κολέγια που με χρήματα μπορούν να κάνουν πολλές αβαρίες.

Καλό ταξίδι του ευχόμαστε, αλλά θα κλείσουμε με όσα έγραψε η Αλεξία Έβερτ όταν πρόσφατα παραιτήθηκε από νεοεκλεγείσα σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων: «Δεν πάω στο Harvard να διδάξω, κάθομαι σπίτι μου να προσέχω την οικογένειά μου, την γειτονιά, τους συμπολίτες μου».

Αλήθεια ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα ηγείται της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθηναίων; Θα παραιτηθεί;

Πόση ανευθυνότητα!

Διαβάστε επίσης:

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού και γρίπης: Χάος στις εφημερίες – Πάνω από 8 ώρες η αναμονή

Διπλό «όχι» σε γραμμή Βορίδη του Καραγκούνη για το γάμο ομοφύλων με τεκνοθεσία (Video)

2019: Όταν η Νέα Δημοκρατία με χρέη πάνω από 280 εκατ. συνεδρίαζε στο Καβούρι!

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την κατακρεούργησαν με κουζινομάχαιρο – Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Πάνω από 200% η αύξηση της τιμής μέσα σε 14 μήνες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter