Πόλο: Υπ’ ατμόν ο Βλάχος, λόγω …ασυμβίβαστου

Πόλο: Υπ’ ατμόν ο Βλάχος, λόγω …ασυμβίβαστου

Πρόταση για παραμονή του Θοδωρή Βλάχου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανδρών πόλο για μία τριετία -με αποκλειστική απασχόληση- κατέθεσε η Ομοσπονδία κολύμβησης. Ο Ολυμπιονίκης προπονητής επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού θέλει να συζητήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.

Όπως έγραψε το Documento στο χθεσινό φύλλο, ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ -πρώην πολίστας και …εκλεκτός του Λευτέρη Αυγενάκη- απαιτεί «για λόγους αρχής» να μην εργάζονται παράλληλα σε σύλλογο οι προπονητές των Εθνικών ομάδων. Έγιναν μάλιστα και επαφές με ξένους τεχνικούς από την Ισπανία, την Κροατία και την Ουγγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιαπωνία, ο Γιαννόπουλος συναντήθηκε με τον Βλάχο στο Τόκιο και του κατέθεσε προσφορά η οποία χαρακτηρίστηκε «ανταγωνιστική» και «ανάλογη με τις αντίστοιχες που κατατίθενται σε προπονητές ξένων εθνικών ομάδων».

«Θέλουμε να πάμε με τον Βλάχο στο Παρίσι το 2024, αλλά θα πρέπει πρώτα να απεμπλακεί από τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Γιαννόπουλος. Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι μάλλον τυπικές και το θέμα θεωρείται μάλλον προσωπικό και συντεχνιακό, παρά …αρχής.

Παρόμοιο ασυμβίβαστο τέθηκε και στον προπονητή της Εθνικής Γυναικών -που επίσης εργάζεται στον Ολυμπιακό- Χάρη Παυλίδη.

Ο Βλάχος απέφυγε να τοποθετηθεί για το μέλλον του στις δηλώσεις που έκανε τις μέρες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 52χρονος τεχνικός συμπλήρωσε 10 χρόνια στο τιμόνι του Ολυμπιακού, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League του 2018, άλλους τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς, καθώς και σε 9 πρωταθλήματα και 8 κύπελλα Ελλάδας. Ως αθλητής φόρεσε το κόκκινο σκουφάκι μεταξύ 1989-98.

Στο τιμόνι της Εθνικής ανδρών, ο Βλάχος βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2014. Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες επιστρέφουν από το Τόκιο την Τετάρτη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter