Πούτιν και Πριγκόζιν συναντήθηκαν στο Κρεμλίνο μετά την ανταρσία

Πούτιν και Πριγκόζιν συναντήθηκαν στο Κρεμλίνο μετά την ανταρσία

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, αποκάλυψε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Γεβγκένι Πριγκόζιν συναντήθηκαν πέντε ημέρες μετά την ανταρσία της οργάνωσης Βάγκνερ. Κατά τον Πεσκόφ, η συνάντηση έλαβε χώρα στις 29 Ιουνίου και είχε διάρκεια τριών ωρών. Πλην του επικεφαλής της Βάγκνερ, ο Ρώσος πρόεδρος προσκάλεσε 35 πρόσωπα στο Κρεμλίνο.

«Το μόνο πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο πρόεδρος έδωσε την αποτίμησή του για τις ενέργειες της Βάγκνερ στο μέτωπο κατά την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ουκρανία και έδωσε επίσης την αποτίμησή του για τα γεγονότα της 24 Ιουνίου. Οι διοικητές έδωσαν τη δική τους εκδοχή για το τι συνέβη (στις 24 Ιουνίου). Τόνισαν ότι είναι πιστοί υποστηρικτές και στρατιώτες του αρχηγού του κράτους και του ανώτατου διοικητή των ενόπλων δυνάμεων. Δήλωσε επίσης ότι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν να πολεμούν για την πατρίδα», δήλωσε ο συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Οι διοικητές έδωσαν τη δική τους εκδοχή για το τι συνέβη (στις 24 Ιουνίου). Τόνισαν ότι είναι πιστοί υποστηρικτές και στρατιώτες του αρχηγού του κράτους και του ανώτατου διοικητή των ενόπλων δυνάμεων. Δήλωσε επίσης ότι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν να πολεμούν για την πατρίδα», συμπλήρωσε ο Πεσκόφ.

Για τη μυστική συνάντηση Πριγκόζιν – Πούτιν είχε αναφερθεί και η Liberation, σημειώνοντας στους παρόντες μεταξύ άλλων τον Βίκτορ Ζόλοτοφ (επικεφαλής της Εθνοφρουράς) και Σεργκέι Ναρίσκιν (επικεφαλής της υπηρεσίας Εξωτερικής Κατασκοπείας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter