Πούτιν: «Θα πιάσουμε αυτούς που διέταξαν την επίθεση στη Μόσχα»

Πούτιν: «Θα πιάσουμε αυτούς που διέταξαν την επίθεση στη Μόσχα»

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η κυβέρνηση θα βρει και θα πιάσει αυτούς που διέταξαν την επίθεση στην Μόσχα έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με σχετικές δηλώσεις του για το θέμα.

Όπως δήλωσε μιλώντας στην ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών: «Είναι σημαντικό για εμάς να προσδιορίσουμε όχι μόνο τους άμεσους δράστες, αλλά και όλους τους κρίκους στην αλυσίδα των ωφελημένων από αυτό το έγκλημα».

Η επίθεση της 22ας Μαρτίου σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας ήταν η χειρότερη στη Ρωσία εδώ και χρόνια. Περισσότεροι από 140 άνθρωποι σκοτώθηκαν καθώς ένοπλοι εισέβαλαν στο κτηριακό συγκρότημα, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της πέμπτης θητείας του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) δήλωσε ότι τέσσερα μέλη της πραγματοποίησαν την επίθεση.

Η ρωσική Υπηρεσία Ασφαλείας FSB δήλωσε τη Δευτέρα ότι τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν για μια αποτυχημένη “τρομοκρατική” συνωμοσία είχαν προμηθεύσει χρήματα και όπλα για τη φονική επίθεση σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας τον περασμένο μήνα.

Προηγουμένως, κορυφαίοι Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγόρησαν την Ουκρανία και τη Δύση ότι εμπλέκονται στη φονική επίθεση σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας, αφού την ευθύνη για αυτήν ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Διαβάστε επίσης: Ρωσία: Με τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Μόσχα συνδέονται οι 3 συλλήψεις στο Νταγκεστάν

Washington Post: Δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί ζητούν την παραίτηση του Νετανιάχου


«Χωριό των νεφρών»: Ο παράδεισος του οργανωμένου εγκλήματος (Video)


Τρολάρουν τον Μακρόν: Του έστειλαν «στρατιωτάκια» για να μάθει ιστορία


Η πείνα θερίζει μικρά παιδιά στη Γάζα


Εκρέμ Ιμάμογλου: Χόρεψε ποντιακά μετά την εκλογική νίκη – «Άλλαξέ τα όλα», φώναζαν οι πολίτες (Video)


Η φον ντερ Λάιεν στο μικροσκόπιο των ευρωπαίων εισαγγελέων για τις συμφωνίες με την Pfizer

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter