Premier League: Συλλήψεις ποδοσφαιριστών μετά από καταγγελία για βιασμό

Premier League: Συλλήψεις ποδοσφαιριστών μετά από καταγγελία για βιασμό

Η αστυνομία συνέλαβε δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα, μετά από καταγγελία για βιασμό.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun» χωρίς να αναφέρει τα ονόματά τους, οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν στον ίδιο σύλλογο και συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, εν αναμονή περαιτέρω ερευνών. Ο ένας 19χρονος, φέρεται να συνομίλησε με την αστυνομία ως ύποπτος για επίθεση και συνέργεια σε βιασμό, προτού συλληφθεί επίσημα, ενώ ο συμπαίκτης του, επίσης 19 ετών, συνελήφθη την επόμενη ημέρα και ανακρίθηκε ως ύποπτος για βιασμό.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο φερόμενος βιασμός λέγεται ότι έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Το φερόμενο θύμα τους επικοινώνησε με τους αστυνομικούς ώρες αργότερα και υπέβαλε επίσημη καταγγελία.

«Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες μετά από καταγγελία για βιασμό. Ένας 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση και συνέργεια σε βιασμό. Ένας δεύτερος 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό. Και οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση της αστυνομίας», ανέφερε στο βρετανικό μέσο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun ότι η αστυνομία έφτασε στο γήπεδο και συνομίλησε με έναν από τους παίκτες σε «ένα δωμάτιο εντός του γηπέδου». Ο παίκτης έφυγε από εκεί με «ένα άλλο άτομο» και συνελήφθη επίσημα αργότερα το ίδιο βράδυ.

Εκπρόσωπος του συλλόγου δήλωσε στην εφημερίδα: «Καθώς το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια σε αυτό το στάδιο».

Διαβάστε επίσης: Ρωσία: O Καντίροφ διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του με βίντεο γυμναστικής (Video)

Καντίροφ: Επικίνδυνη η αλαζονεία του Πριγκόζιν

Δολοφονία Λυγγερίδη: Κλειδί ο «αρχηγός» που συνελήφθη στα Ιωάννινα – Στον Εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες

Πρωτοφανής επίθεση του ΥΠΕΞ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έκθεση-ράπισμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Χαστούκι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για κυβέρνηση Μητσοτάκη – Υπόλογη για παρακολουθήσεις, διαφθορά, ελευθερία του Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα ακόμη ράπισμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter