«Πρόγκα» Κακλαμάνη σε Γιατρομανωλάκη στη Βουλή: «Ερωτήσεις σε σχολές δεν κάνω, κάνω στην κυβέρνησή μου»

«Πρόγκα» Κακλαμάνη σε Γιατρομανωλάκη στη Βουλή: «Ερωτήσεις σε σχολές δεν κάνω, κάνω στην κυβέρνησή μου»

Φαρμάκι κουταλιού «σέρβιρε» στον υφυπουργό Πολιτισμού ο προεδρεύων στην Ολομέλεια, Νικήτας Κακλαμάνης, μετά το πέρας της τοποθέτησης του Νικόλα Γιατρομανωλάκη από το βήμα της Βουλής.

Παίρνοντας τον λόγο για να υποστηρίξει την τροπολογία που ενέτεινε τις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου, ο κ. Γιατρομανωλάκης περιέγραψε τη συγκεκριμένη διάταξη ως έμπρακτη απόδειξη κυβερνητικής αντιμετώπισης των ζητημάτων που ανέκυψαν και, μάλιστα, την ώρα που οι καλλιτέχνες διαδήλωναν στο Σύνταγμα.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού διατύπωσε προσεκτική κριτική κατά του ΣΕΗ, ενώ χαρακτήρισε ανακρίβειες όσα έχουν ακουστεί για το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα.

Μετά το πέρας της τοποθέτησής του, ο Ν. Κακλαμάνης εξαπέλυσε «καρφί» κατά του κ. Γιατρομανωλάκη, λέγοντας: «Αν είχατε ενσκήψει ως υπουργείο στις 3 κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις για τα θέματα αυτά, δεν θα είχαν προκύψει τα θέματα που έχουν προκύψει».

Εν συνεχεία, ο κ. Γιατρομανωλάκης ξαναπήρε τον λόγο για να επικαλεστεί τις προσπάθειες συνεννόησης του υπουργείου με τις αρμόδιες Σχολές. Τότε, ο κ. Κακλαμάνης επανήλθε: «Ερωτήσεις σε σχολές δεν κάνω, κάνω στην κυβέρνησή μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter