Προκλητική υποψήφια της ΝΔ: «Ανθέλληνες» ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών (Video)

Προκλητική υποψήφια της ΝΔ: «Ανθέλληνες» ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών (Video)

«Ανθέλληνες» ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε στον Open η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Μάριου Κάτση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά η κυρία Κουτσουπιά προσπάθησε να κρατήσει έναν ήπιο λόγο διαφημίζοντας τα «έργα» της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο όταν πιέστηκε στη συνέχεια όσον αφορά τη θέση της για τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τον αρχικό της δισταγμό, συνέχισε ότι μπορεί να καταγγελθεί η Συμφωνία των Πρεσπών με βάση τη σύμβαση της Βιέννης (άρθρο 60), σημειώνοντας πως δεν προβλέπεται μέσα στη σύμβαση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως δήλωνε στο παρελθόν αλλά και τώρα ότι είναι Μακεδόνισσα για να της επισημάνουν οι παρουσιαστές πως η θέση της είναι «πιο σκληρή» από εκείνη της ΝΔ αφού η ίδια λέει για καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στη ροή του λόγου ωστόσο πρόσθεσε πως είχε χαρακτηρίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, «επαχθή, κατάπτυστη συνθήκη γιατί έτσι θεωρώ αυτή τη συμφωνία», όπως είπε.

Στην ερώτηση αν χαρακτηρίζει τη συμφωνία «προδοτική», σημείωσε πως δεν θέλει να χρησιμοποιεί όρους λαϊκισμού.

«Εσείς… ως γνωστοί ανθέλληνες»

Στην αναφορά του παρουσιαστή ότι στο πάνελ είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης ανέφερε πως καλώς δεν κυρώθηκαν τα μνημόνια. Για να συμπληρώσει:

«Το έχετε δει πως καλώς δεν κυρώθηκαν; Έχετε δει πόσο την παραβιάζει η γειτονική χώρα; Δηλαδή αν την είχαμε κυρώσει, τον τελευταίο μοχλό (…) Αφήστε με λίγο να ολοκληρώσω. Αυτό που ξέραμε είναι πως η διεθνής αυτή συμφωνία ενδέχεται και να μην τηρηθεί από την άλλη πλευρά. Άρα έχουμε έναν μοχλό πίεσης (…) εσείς αυτή τη στιγμή ως γνωστοί ανθέλληνες, ως γνωστοί ανθέλληνες(…) ενάντια στα ελληνικά μας συμφέροντα, μονίμως…»

Στην ερώτηση ποιοι είναι ανθέλληνες απάντησε καθαρά «ο ΣΥΡΙΖΑ»

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Μάριου Κάτση η οποία της ζήτησε να το πάρει άμεσα πίσω.

«Δεν σας επιτρέπει η αξιωματική αντιπολίτευση συλλήβδην και ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού που έχει στηρίξει την αξιωματική αντιπολίτευση να τους χαρακτηρίζεται όπως έκανε και προεκλογικά πέρσι ο αρχηγός σας (…) και τώρα να λέτε ανθέλληνες. Καλώ από αυτό το βήμα κύριε Στάθη και κύριε Κολοκυθά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση για την υποψήφιά του. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ανθέλληνες θα πρέπει να τη διατηρήσει στο ψηφοδέλτιό του. Αν δεν είναι θα πρέπει να την αποπέμψει»

Στη συνέχεια υπό πίεση η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά αναγκάστηκε να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «Ζητώ συγγνώμη αν σας προσέβαλα» προσπαθώντας να υποστηρίξει ότι ήταν προσωπικό σχόλιο για να σχολιάσει ο κύριος Κάτσης ότι είναι βαθιά πολιτικό. «Έχετε πρόβλημα με την ακροδεξιά και χαϊδεύεται την ακροδεξιά ατζέντα», πρόσθεσε.

Δείτε μετά το 07:00

Διαβάστε επίσης:Τίτλοι τέλους για τον «Άλλο άνθρωπο»: Ο Κ. Πολυχρονόπουλος έβαλε πωλητήριο και δηλώνει «this is the end» μετά τον σάλο

ΝΔ: Ένα κόμμα, τρεις γραμμές (και βάλε) για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε απόγνωση οι Θεσσαλοί οκτώ μήνες μετά την καταστροφή – Όλα στο μηδέν, λένε στο Documento οι πλημμυροπαθείς

Θρίλερ στο Μενίδι: Νεκρή στη μέση του δρόμου με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά – Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα (Video)

Απευθείας ανάθεση… προϊσταμένων στην ΑΑΔΕ – Καταγγελία κατά του Γ. Πιτσιλή για ευνοιοκρατία

Ισραηλινός ακαδημαϊκός ανακρίθηκε από το FBI στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ – «Με ρωτούσαν για τη Χαμάς και ποιοι είναι οι Άραβες φίλοι μου»

Καιρός: «Κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει (LIVE)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter