«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει» λέει ο Κασσελάκης – Δεν τίθεται θέμα Κεντρικής Επιτροπής

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει» λέει ο Κασσελάκης – Δεν τίθεται θέμα Κεντρικής Επιτροπής
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τα μπλόκα των αγροτών και στη συνέχεια πήρε το μετρό προς Μοναστηράκι και πήγε πεζός στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά κανάλια διέψευσε δημοσίευμα που υποστήριζε ότι πήγε στη συγκέντρωση των αγροτών ξεχωριστά από τα στελέχη και τους βουλευτές του.

«Διαβάζω το Πρώτο Θέμα: Χωριστά ο Στέφανος Κασσελάκης από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Ανέβηκε στα τρακτέρ» είπε και συμπλήρωσε:

«Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνει από όλα τα media. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει κι αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Δεν τίθεται θέμα Κεντρικής Επιτροπής

«Κεντρική επιτροπή δεν υπάρχει στο τραπέζι» είπε σε δημοσιογράφους η Όλγα Γεροβασίλη και τόνισε πως το θέμα της σημερινής Πολιτικής Γραμματείας είναι το ερωτηματολόγιο.

Πολλοί στην Κουμουνδούρου, στο ενδεχόμενο σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής θεώρησαν πιθανό να γίνει προσπάθεια για να βρεθούν 151 υπογραφές, ώστε να κατατεθεί πρόταση μομφής για τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτό το σενάριο πλέον δεν υπάρχει.

Από την πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λένε πως στόχος είναι η ενότητα και να πέσουν οι τόνοι ώστε να γίνει ένα ουσιαστικό συνέδριο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ο Στέφανος Κασσελάκης στο αγροτικό «μπλόκο» στο Σύνταγμα – «Υπάρχει καρτέλ. Να επέμβει το κράτος» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ για αγρότες: Η κυβέρνηση παριστάνει πως τους ακούει αλλά στην ουσία τους κοροϊδεύει (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter