ΣΥΡΙΖΑ για αγρότες: Η κυβέρνηση παριστάνει πως τους ακούει αλλά στην ουσία τους κοροϊδεύει (Video)

ΣΥΡΙΖΑ για αγρότες: Η κυβέρνηση παριστάνει πως τους ακούει αλλά στην ουσία τους κοροϊδεύει (Video)

«Η κυβέρνηση παριστάνει ότι ακούει τον αγροτικό κόσμο, αλλά στην ουσία τον κοροϊδεύει» αναφέρει σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

«Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει τα μέτρα που ανακοίνωσε ως αποδοχή των αιτημάτων των αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ στην πραγματικότητα δίνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες», συμπληρώνει.

Όλη η δήλωση:

«Η κυβέρνηση παριστάνει ότι ακούει τον αγροτικό κόσμο, αλλά στην ουσία τον κοροϊδεύει.
Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει τα μέτρα που ανακοίνωσε ως αποδοχή των αιτημάτων των αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ στην πραγματικότητα δίνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Για παράδειγμα, η τιμή 9 λεπτά την kwh για 8 χρόνια θα αφορά μόλις το 1/3 της κατανάλωσης του ρεύματος. Τα υπόλοιπα 2/3 θα συνεχίσουν να είναι έρμαιο της αισχροκέρδειας.
Η δε επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο αφορά, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις απόδοσης, το 50% της κατανάλωσης.
Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων στη συνείδηση των γεωργών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων.
Ο αγροτικός κόσμος δεν αντέχει άλλο ούτε την ανεπάρκεια, ούτε την ανικανότητα, ούτε την κοροϊδία της κυβέρνησης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους αγρότες και ζητά από την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα το σύνολο των μέτρων που έχει ήδη, πριν από τρεις εβδομάδες, προτείνει ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter