«Πυρά» από την «Καθημερινή» κατά Μητσοτάκη για το «πολυνομοσχέδιο – έκτρωμα»

«Πυρά» από την «Καθημερινή» κατά Μητσοτάκη για το «πολυνομοσχέδιο – έκτρωμα»

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπολύει η εφημερίδα «Καθημερινή» καθώς στο κύριο άρθρο της στηλιτεύει τις πρακτικές της στο πολυνομοσχέδιο – σκούπα για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Δείτε επίσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προετοιμάζει την ιδιωτικοποίηση του νερού εν μέσω εθνικής τραγωδίας

Όπως τονίζει από την πρώτη της σελίδα η εφημερίδα πρόκειται για ένα «βιαστικό νομοθέτημα» και τονίζει ότι «η οριστική απόσυρση του νομοσχεδίου – εκτρώματος είναι επιβεβλημένη σε μια στιγμή που οι πολίτες θέλουν τον πρωθυπουργό να νομοθετεί και να κυβερνά χωρίς συμβιβασμούς με το χθες, πιστός σε όσα πρέσβευε ως βουλευτής».

Επίσης υπογραμμίζει πως είναι «παράδειγμα πολύ κακής νομοθεσίας» ενώ δεν παραλείπει να στηλιτεύσει το γεγονός πως  «πολλές διατάξεις» του πολυνομοσχεδίου δίνουν την εντύπωση -ακόμα και στον πλέον καλοπροαίρετο παρατηρητή-, ικανοποίησης σειράς ρουσφετιών και φωτογραφικών διατάξεων».

Σε αυτό το μήκος κύματος, υπογραμμίζεται πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε μία προσπάθεια να κερδίσει χρόνο πήγε πίσω κατά μία εβδομάδα την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που, εκτός των άλλων, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και από γαλάζια στελέχη.

Μετά τους αυτοδιοικητηικούς, χθες Δευτέρα, ήρθε η σειρά του βουλευτή Ιωαννίνων με τη ΝΔ, Σταύρου Καλογιάννη, να εκφράσει επιφυλάξεις για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του νερού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Καλογιάννης εξέφρασε επιφυλάξεις αναφορικά με τις διατάξεις που ανοίγουν παράθυρο ιδιωτικοποίησης των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).

Δείτε επίσης: Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ: Επιφυλάξεις «γαλάζιου» βουλευτή για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter