Πυρά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον Στέργιο Καλπάκη: Απροστάτευτοι οι εργαζόμενοι από τον καύσωνα

Πυρά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον Στέργιο Καλπάκη: Απροστάτευτοι οι εργαζόμενοι από τον καύσωνα

Πυρά προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης, ο οποίος χαρακτηρίζει «κενό γράμμα» τις συστάσεις της κυβέρνησης για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα που σαρώνει όλη τη χώρα.

Αναφερόμενος στις περισσότερες από 100 καταγγελίες που έλαβε η ΓΣΕΕ μέσα σε μόλις δύο ώρες για εργοδότες που υποχρεώνουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν τις μεσημβρινές ώρες ο Στέργιος Καλπάκης τονίζει πως: «Οι περισσότερες για εργαζόμενους σε ντελίβερι, κούριερ, οικοδομικές εργασίες και σιδηρουργεία. Χωρίς εντατικούς ελέγχους, οι συστάσεις μένουν κενό γράμμα και οι εργαζόμενοι απροστάτευτοι», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιου Καλπάκη:

Παρά τις συστάσεις του Υπουργείου Εργασίας για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας εικόνες με εργαζόμενους στο κέντρο της Αθήνας, μεσημεριανές ώρες, να εργάζονται κάτω από τον ήλιο. Χθες υπήρξαν πάνω από 100 καταγγελίες μέσα σε δύο ώρες. Οι περισσότερες για εργαζόμενους σε ντελίβερι, κούριερ, οικοδομικές εργασίες και σιδηρουργεία. Χωρίς εντατικούς ελέγχους, οι συστάσεις μένουν κενό γράμμα και οι εργαζόμενοι απροστάτευτοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter