Qatargate: Και τρίτη χώρα εμπλέκεται στο σκάνδαλο – Τι αναφέρει η Il Fatto Quotidiano

Qatargate: Και τρίτη χώρα εμπλέκεται στο σκάνδαλο – Τι αναφέρει η Il Fatto Quotidiano

Τη στιγμή που αναμένεται η απολογία της Εύας Καϊλή την Πέμπτη για το Qatargate, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη καθώς ο ευρωπαϊκός Τύπος ασχολείται με την πολύκροτη υπόθεση που έχει προκαλέσει πολιτικό «σεισμό». Συγκεκριμένα, εκτός από το Κατάρ και το Μαρόκο, μία ακόμα χώρα εμπλέκεται. Ο λόγος για τη Μαυριτανία, όπως αναφέρει η « Il Fatto Quotidiano».

Δείτε επίσης: Qatargate: Άρχισε να «κελαηδάει» ο Παντσέρι – Ποιους εμπλέκει

Ειδικότερα, πρώην βοηθός του φερόμενου εγκεφάλου της οργάνωσης, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι,  περιγράφοντας το «σχέδιο του Κατάρ» ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών, έκανε λόγο για μία ακόμα ΜΚΟ και αποκάλυψε τον ύποπτο τον ύποπτο ρόλο μίας ακόμα χώρας. Της Μαυριτανίας.

Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται μέρος της κατάθεσης του Παντσέρι για τη Μαυριτανία: «Νοίκιασα το διαμέρισμά μου στον πρεσβευτή και αυτό αντιστοιχούσε σε: 1.500 ευρώ συν 300 ευρώ έξοδα. Ο Παντσέρι πήρε 25 χιλιάδες μετρητά. Ακόμα και στη Μαυριτανία έχουν πρόβλημα με την εικόνα τους. Προσέλαβαν τον Παντσέρι για να πάρουν συμβουλές για το τι να κάνουν. Πήγαμε στην πρεσβεία της Μαυριτανίας πριν από μια εβδομάδα και συναντήσαμε τον πρεσβευτή τους και τον Σαουδάραβα που ήθελε πληροφορίες για όσα λέγονται στο κοινοβούλιο της χώρας τους».

Δείτε επίσης: Qatargate: Το αποκαλυπτικό email του Κοτσολίνο – Ζητούσε από ευρωβουλευτές να μην ψηφίσουν κατά του Κατάρ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter