Blue Horizon: Ξεσπά ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη: «Είναι έγκλημα, είναι δολοφονία» (Video)

Blue Horizon: Ξεσπά ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη: «Είναι έγκλημα, είναι δολοφονία» (Video)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τον τραγικό χαμό του 36χρονου που προσπαθούσε να προλάβει το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον απώθησαν με αποτέλεσμα να πέσει από τον καταπέλτη, να πέσει στη θάλασσα και να βρει τραγικό θάνατο.

Διαβάστε επίσηςΣυγκλονιστική μαρτυρία για τον πνιγμό του 36χρονου: «Τον κοιτούσαν και έδωσαν εντολή να αναχωρήσει το πλοίο» (Video)

Ο 36χρονος Αντώνης Κ. ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στον Άγιο Νικόλαο. Προερχόταν από μια πολυμελή οικογένεια -είχε 10 αδέρφια- και έκανε όποια δουλειά μπορούσε. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο.

Ζούσε μαζί με έναν εκ των αδερφών του, ο οποίος ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο του Αντώνη νωρίς το πρωί. Ο άνδρας δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης και λύγισε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Δείτε επίσης: Νέα σοκαριστικά βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά: Έσπρωξαν τον 36χρονο από το πλοίο και πνίγηκε (Video)

«Είναι έγκλημα, είναι δολοφονία»

Σπαρακτικά είναι τα λόγια έτερου αδερφού του 36χρονου, ο οποίος μίλησε στο Creta24, για το πως ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό.

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου» μας είπε ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη , Νίκος Κ.

«Ο αδερφός μου» συνεχίζει ο Νίκος, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερη δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Δείτε επίσης: Βίντεο σοκ: Εσπρωξαν ανδρα από πλοίο και πνίγηκε στον Πειραιά

Σύμφωνα με το ίδιο, ο αδερφός του είχε πάει ταξίδι για να δει φίλους του στην Αθήνα. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω».

Ο ίδιος ενημερώθηκε στις 3 τα ξημερώματα για το απίστευτο περιστατικό από έναν λιμενικό στον Άγιο Νικόλαο. «Δεν ξέρουμε κάτι άλλο περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση».

Αναφορικά με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας ο αδερφός του 36χρονου ανέφερε ότι τα είδε. «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία», δήλωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter