Ραγκούσης για Μητσοτάκη: Ή ανέμελος ή Πρωθυπουργός, και τα δύο δεν γίνεται

Ραγκούσης για Μητσοτάκη: Ή ανέμελος ή Πρωθυπουργός, και τα δύο δεν γίνεται

Την απάντηση που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την βόλτα του στην Πάρνηθα, λέγοντας πως ήταν… μια στιγμή ανεμελιάς, σχολίασε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Ραγκούσης επισημαίνει πως εν μέσω πανδημίας ή είσαι ανέμελος ή πρωθυπουργός. Και τα δύο μαζί δεν πάνε. 

Ή ανέμελος ή Πρωθυπουργός.

Και τα δύο δεν γίνεται, ιδίως εν μέσω πανδημίας.

Ή όταν γίνεται, να τα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ για την πρωθυπουργική βόλτα στην Πάρνηθα μετά το σάλο που ξέσπασε αρκέστηκε να παραδεχτεί πως ήταν «λάθος» μόνο το να… φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα ενώ σε μία απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ισχυρίστηκε πως η άθληση επιτρέπεται εντός περιφερειακής ενότητας.

«Ήταν λάθος ότι δέχθηκα να φωτογραφηθώ δίχως μάσκα. Όχι, δεν ήταν λάθος που πήγα για ποδήλατο. Διότι, θέλω να τονίσω ότι η άσκηση επιτρέπεται εντός περιφερειακής ενότητας. Αλλά εκ των υστέρων προφανώς και θα φορούσα μάσκα την ώρα που ζήτησαν οι συμπολίτες μου να φωτογραφηθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε στη συνέχεια Κάνω και εγώ τη δική μου αυτοκριτική και όπως την κα΄νω εγώ, ζητάω και από όλους τους πολίτες να αναλογιστούν τις στιγμές εκείνες της προσωπικής ανεμελειάς ότι μπορεί να έκαναν ζημιά.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter