«Ραντεβού» με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είχε ο Κώστας Αγοραστός

«Ραντεβού» με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είχε ο Κώστας Αγοραστός
EUROKINISSI

Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη είχε η υπόθεση διερεύνησης του εγκλήματος των Τεμπών καθώς ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας συναντήθηκε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη είχε την Παρασκευή.

Ο κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, Κώστας Αγοραστός, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, συνοδευόμενος από το συνήγορο του, θέλησε να διαβιβάσει στην Εισαγγελέα το υπόμνημα με τις υπερασπιστικές του θέσεις, με βάση το οποίο έχει προσφύγει στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας, ζητώντας τη μη συσχέτιση της δικογραφίας που τον αφορά, για το μπάζωμα δηλαδή του τόπου όπου σημειώθηκε η ανείπωτη τραγωδία, μία μόλις εβδομάδα, μετά το δυστύχημα, με την κύρια ποινική έρευνα για τις ευθύνες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ζήτησε δηλαδή παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου υπέρ του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κ. Αδειλίνη δεν έκανε δεκτό το υπόμνημα, με το σκεπτικό ότι η έρευνα διενεργείται από τις δικαστικές αρχές της Λάρισας και κατά συνέπεια, εκεί θα πρέπει να προσκομιστεί.

Ο κ. Αγοραστός φαίνεται ότι είχε να συζητήσει πολλά με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς η συνάντησή τους κράτησε αρκετή ώρα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Τέμπη: Χημική νέφωση οδήγησε στην έκρηξη – 28 από τα θύματα απανθρακώθηκαν από την πυρκαγιά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter