«Ρόκι Μακρόν»: Έτσι υποδέχτηκαν τα διεθνή ΜΜΕ τον «πυγμάχο» Γάλλο Πρόεδρο – Και η… σύνδεση με Πούτιν

«Ρόκι Μακρόν»: Έτσι υποδέχτηκαν τα διεθνή ΜΜΕ τον «πυγμάχο» Γάλλο Πρόεδρο – Και η… σύνδεση με Πούτιν

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των Γάλλων και όχι μόνο, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δείχνουν τον Εμανουέλ Μακρόν να χτυπάει έναν σάκο του μποξ.

Δείτε επίσης: Ο Μακρόν, ο σάκος του μποξ και το… μήνυμα

Η Σουαζίγκ ντε λα Μουασονιέρ, η επίσημη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίζεται να φορά γάντια του μποξ και ένα t-shirt που αναδεικνύει τους μύες του, καθώς γυμνάζεται.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να παρομοιάζουν τον Μακρόν με τον τον… Ρόκι Μπαλμπόα, ενώ άλλοι συσχέτισαν τη χρονική στιγμή των φωτογραφιών με την πρόταση του Μακρόν στην Ευρώπη να εντείνει την αντίδρασή της στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μάλιστα, κάποιοι είπαν ότι οι φωτογραφίες τον έδειχναν να ετοιμάζεται να τα βάλει με τον… Βλαντιμίρ Πούτιν, αφού πρόσφατα, ο Μακρόν είχε δηλώσει ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για πόλεμο αν θέλει την ειρήνη, σε μια προσπάθεια να εντείνει την επιθετική ρητορική προς τη Ρωσία.

Η ιδιαίτερη φωτογραφία σχολιάστηκε βέβαια και στο εξωτερικό: «Ο Ρόκι Μακρόν», έγραφε σήμερα το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, σχολιάζοντας τη φωτογραφία του Μακρόν.

Υπάρχουν δε και ορισμένοι αναλυτές που θεωρούν ότι η επιλογή του Μακρόν να δώσει στη δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες έρχονται σε μία συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, όπως σημειώνει η εφημερίδα Guardian, υπονοώντας ότι ο Γάλλος πρόεδρος μιμείται τον Πούτιν, ο οποίος συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες για να δείξει ότι είναι σε άψογη φόρμα και έτοιμος για όλα.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Figaro», διερωτάται μήπως οι φωτογραφίες του Μακρόν είναι τελικά ρετουσαρισμένες.

Σημειώνεται, ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στις 16 Νοεμβρίου 2023 στο «Paris Match», ότι ο σύζυγός της «κάνει 45λεπτη προπόνηση δύο φορές την εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter