Ρωσία: Ψάχνουν πιθανή απόπειρα δολοφονίας Πούτιν από… θαμώνα καραόκε μπαρ

Ρωσία: Ψάχνουν πιθανή απόπειρα δολοφονίας Πούτιν από… θαμώνα καραόκε μπαρ
Russian President Vladimir Putin visits Gazprom's Amur Gas Processing Plant near the town of Svobodny, about 150 kilometers (93 miles) from the city of Blagoveshchensk in the far eastern Amur region, Russia, on Wednesday, Sept. 13, 2023. (Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

Το γύρο των διεθνών ταμπλόιντ κάνει η πληροφορία από γνωστό ρωσικό διαδικτυακό κανάλι ότι οι ρωσικές αρχές ξεκινούν έρευνες για να εντοπίσουν… θαμώνα ενός καραόκε μπαρ που εξέφρασε την επιθυμία να βγάλει από τη μέση το Ρώσο πρόεδρο.

Το ρωσικό κανάλι στο Telegram ВЧК-ОГПУ (VChK-OGPU), που πήρε το όνομά του από τις αστυνομικές δυνάμεις που δρούσαν επί μπολσεβίκων, ανέφερε ότι είναι σε γνώση του ένας άνδρας, ονόματι Μιχαήλ Γιουρτσένκο, ο οποίος κάλεσε το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών για να τους ενημερώσει σχετικά με… μια συζήτηση που είχε με κάποιον θαμώνα σε ένα μπαρ… Το VChK-OGPU ισχυρίζεται ότι έχει πηγές στην αστυνομία και τις υπηρεσίες του στρατού.

Η αναφορά συνεχίζει σημειώνοντας ότι ο άνδρας είπε στον Γιουρτσένκο ότι «έχει εντολή να βγάλει από τη μέση τον Πούτιν», ενώ ο άνδρας έδειξε μια κόκκινη ταυτότητα στον Γιουρτσένκο, χωρίς να αναφέρει το λόγο ή τι εκπροσωπούσε…

«Για τον πόλεμο»

Σύμφωνα πάντα με το VChK-OGPU, οι ρωσικές αρχές αναζητούν τον άνδρα για μέρες. Ο Γιουρτσένκο είπε στο υπουργείο ότι συνάντησε τον άνδρα στο μπαρ «Το Μέλι», στην πόλη Τσέχωφ, νότια της Μόσχας.

Στη συνέχεια είχαν μια μακρά συζήτηση «για τον πόλεμο και τη μελλοντική ζωή στη Ρωσία», είπε, και τότε ήταν που ο άνδρας του είπε για την αποστολή του. Ο Γιουρτσένκο δεν συνέχισε και άλλαξε το θέμα, σύμφωνα με τη μετάφραση του The Daily Beast. Αλλά ανησύχησε για μέρες και αποφάσισε να αναφέρει τι είχε συμβεί, σύμφωνα με την αναφορά στο Telegram. Το συγκεκριμένο μπαρ είναι δημοφιλές στους υπαλλήλους διαφόρων ρωσικών πρακτορείων, σύμφωνα με την αναφορά του Telegram.

Λέγεται ότι ο Πούτιν είναι παρανοϊκός σχετικά με τον κίνδυνο να δολοφονηθεί. Ένας από τους πρώην αξιωματικούς ασφαλείας του είπε τον Σεπτέμβριο ότι ο Πούτιν είναι τόσο παρανοϊκός που έχει οπλίσει δύτες που αναζητούν επίδοξους δολοφόνους στην ιδιωτική του παραλία και ότι δίνει επίτηδες πλαστές ταξιδιωτικές πληροφορίες στους σωματοφύλακές του. Ένας ανώτατος αξιωματούχος των στρατιωτικών πληροφοριών της Ουκρανίας δήλωσε τον Μάιο του 2022 ότι ο Πούτιν είχε πρόσφατα επιζήσει από απόπειρα δολοφονίας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter