Ρούλα Πισπιρίγκου: Άκυρο το αίτημα αναβολής, ξεκινά κανονικά η δίκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άκυρο το αίτημα αναβολής, ξεκινά κανονικά η δίκη

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής της δίκης το οποίο κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται στο εδώλιο για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζητώντας η δίκη να προσδιοριστεί σε ρητή δικάσιμο μετά τον Απρίλιο του 2023, επικαλούμενος επαγγελματικά κωλύματα, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε την απόρριψη του εν λόγω αιτήματος συντασσόμενο με την εισαγγελική πρόταση.

«Πρώτο μέλημα του δικαστηρίου είναι η απονομή της Δικαιοσύνης. Έχουμε μία κατηγορούμενη που είναι κρατούμενη. Δεν σημαίνει ότι μπορεί να δοθεί αναβολή επειδή αργεί το 18μηνο ούτε ότι πρέπει να παραμείνει κρατούμενη ή να δικαστεί όταν πλησιάζει το 18μηνο», ανέφερε η πρόεδρος εξηγώντας το σκεπτικό της απόρριψης του αιτήματος αναβολής.

Υπό δρακόντεια μέτρα στη δικαστική αίθουσα η Πισπιρίγκου

Η 34χρονη οδηγήθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί στα δικαστήρια της οδού Δεγλέρη, από την πίσω πόρτα, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ομάδας μεταγωγών. Στο δικαστήριο είναι παρόντες ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, όπως και η μητέρα, η αδελφή, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε σχετικά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας – Πιθανή αναβολή της δίκης (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter