Σαλαμίνα: Συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας της 43χρονης – «Τον συντηρούσαμε και μου σκότωσε το παιδί»

Σαλαμίνα: Συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας της 43χρονης – «Τον συντηρούσαμε και μου σκότωσε το παιδί»

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της μητέρας της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της: «Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι. Χθες την αιφνιδίασε και δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί, όπως της είχε πει η αστυνομία».

Διαβάστε επίσης: Σαλαμίνα: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο γυναικοκτόνος 

Η ίδια, επίσης, διέψευσε τα όσα ισχυρίστηκε ο 71χρονος στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή η σύντροφος του είχε άλλη σχέση και δήλωσε στο Tlive«Λένε πράγματα που δεν ευσταθούν καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον είχαμε ενάμιση χρόνο εδώ πέρα, τον ταΐζαμε, τον ποτίζαμε, τον προσέχαμε σαν τα μάτια μας, όλη μου η οικογένεια. Άμα τον κοιτάξω, θα του πω «τι σου κάναμε;». Το παιδί μου καθόταν κερί αναμμένο, παρόλη τη διαφορά ηλικίας που είχαν. Του φερόταν άψογα.

Δεν είχε φύγει ποτέ μόνη της από το σπίτι. Πείτε μου πόσο καλός άνθρωπος είναι που πήρε από την τσάντα της όλα της τα λεφτά, όλες της τις κάρτες, γιατί το έκανε αυτό; Ένας τρισάθλιος είναι».

 

Η μητέρα συγκλονίζει με τις περιγραφές της για τον τρόπο που βρήκε νεκρή τη 43χρονη κόρη της: «Εγώ το βρήκα το παιδί, εγώ άνοιξα την πόρτα και το βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου. Μου το είχε σκοτώσει και το είχε σκεπάσει»

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Αμετανόητος και κυνικός ο 71χρονος – Αφού τη σκότωσε πήγε για καφέ (Video)

Συνεχίζει λέγοντας:  «Ένας άγγελος ήταν, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. Λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, το κακό έγινε όταν η 43χρονη άφησε το παιδί της στο ταξί που το πήγαινε στο σχολείο. Αφού έφυγε το παιδί, ο 71χρονος την αιφνιδίασε και μπήκε μέσα στο σπίτι, όπου την πυροβόλησε με την καραμπίνα.

Η μητέρα του θύματος προσθέτει «Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε», και συμπληρώνει ότι είχε πάει μαζί με την κόρη της στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter