Σάλος με τη Νίκι Χέιλι: Έγραψε «αποτελειώστε τους» πάνω σε ισραηλινή οβίδα (Photos)

Σάλος με τη Νίκι Χέιλι: Έγραψε «αποτελειώστε τους» πάνω σε ισραηλινή οβίδα (Photos)

Η πρώην υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Νίκι Χέιλι, φωτογραφήθηκε καθώς έγραφε «αποτελειώστε τους» πάνω σε ισραηλινή οβίδα κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο. Το στιγμιότυπο δημοσιοποίησε μέσω X ισραηλινός βουλευτής.

Ο βουλευτής Ντάνι Ντάνον, ο πρώην πρεσβευτής της χώρας του στον ΟΗΕ, συνόδευσε τη Νίκι Χέιλι, επίσης πρώην πρεσβεύτρια στον ΟΗΕ, κατά την επίσκεψή της κοντά στα σύνορα.

«‘Αποτελειώστε τους!’, αυτό έγραψε η φίλη μου η πρώην πρεσβεύτρια», ανέφερε ο Ντάνι Ντάνον στη λεζάντα, όπου μεταξύ άλλων, η Ρεπουμπλικανή εικονίζεται σε βαθύ κάθισμα καθώς γράφει κάτι με μαρκαδόρο πάνω σε οβίδα. Έγραψε επίσης τη φράση «η Αμερική αγαπά το Ισραήλ πάντα», αντικαθιστώντας τη λέξη «αγαπά» με καρδούλα.

Η Νίκι Χέιλι δεν διευκρίνισε σε ποιους αναφερόταν το «τους», με τον Ντάνον  να αφήνει εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως αφορούσε τη Χεζμπολά. Η Χέιλι, 52 ετών, εγκατέλειψε την κούρσα για τον Λευκό Οίκο τον Μάρτιο, μετά την καθαρή ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ στην εσωκομματική διαδικασία της παράταξής της. Παρά τις σε ορισμένες περιπτώσεις σκληρές επικρίσεις της στον δισεκατομμυριούχο, την περασμένη εβδομάδα διαβεβαίωσε πως θα τον ψηφίσει τον Νοέμβριο.

Η φωτογραφία αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας μερικά εικοσιτετράωρα μετά τον βομβαρδισμό του ισραηλινού στρατού σε καταυλισμό παλαιστινίων εκτοπισμένων στη Ράφα την Κυριακή, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους και προκάλεσε κύμα αγανάκτησης σε διεθνές επίπεδο.

Ειδικά στις ΗΠΑ, όπου οι επικρίσεις πολλαπλασιάζονται για την πολιτική του προέδρου Τζο Μπάιντεν, καθώς ο Δημοκρατικός προσφέρει σχεδόν άνευ όρων υποστήριξη στο Ισραήλ. Ο Λευκός Οίκος ανέφερε χθες πως δεν βλέπει να διεξάγεται «μείζων χερσαία επιχείρηση» στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, κατά συνέπεια δεν υπάρχει «αλλαγή πολιτικής» των ΗΠΑ έναντι του Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης:

Ο ρόλος της Αμάλ στο ένταλμα για Νετανιάχου – Συνέλεγε για μήνες στοιχεία και μαρτυρίες για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων

ΟΗΕ: 940.000 άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τη Ράφα – Χωρίς νερό, φαγητό και καταφύγιο

Πρωθυπουργός από άλλον… πλανήτη – Φέτα που κοστίζει… 6,28 ευρώ ανακάλυψε ο Μητσοτάκης

Τελικός Conference League: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι κλείνουν, τι ισχύει με τα ΜΜΜ

Τελικός Conference League: Τα εισιτήρια και τα meeting points – Πώς θα πάνε στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter