Σε άτακτη υποχώρηση η ΝΔ

Σε άτακτη υποχώρηση η ΝΔ

Ως «διπλωματικό ελιγμό» ή απλά… ισπανική υποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να χαρακτηρισθεί η απάντηση «κύκλων» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόταση του προέδρου του Κοινοβουλίου, Νίκου Βούτση μετά την χθεσινή απρέπεια και την απώλεια ελέγχου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Βούτσης είχε προτείνει στη ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του μετά την απαράδεκτη εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής όπου εκνευρισμένος και χωρίς ουσιαστικά αφορμή, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής.

Σήμερα, πηγές της ΝΔ ανέφεραν συγκεκριμένα: «Ας μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Ο κ. Βούτσης έλαβε χθες ένα σαφές μήνυμα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Οι πράξεις του θα δείξουν αν το κατάλαβε».

Προφανώς, εκεί στη Νέα Δημοκρατία έχουν καταλάβει -με τη βοήθεια βέβαια και «φιλικών» τους ΜΜΕ- πως κάθε εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει φάουλ, κίτρινες κάρτες και αυτογκόλ…

Σημειώνεται πως στον κύριο Μητσοτάκη απάντησε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θέτοντας μεταξύ άλλων το ερώτημα αν η αυταρχική του έκρηξη του κ. Μητσοτάκη είναι απόρροια των νεύρων του ή στοιχείο του χαρακτήρα του. «Συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένο κολεγιόπαιδο λες και η Βουλή είναι τσιφλίκι που το κληρονομήσατε από τον πατέρα σας», είχε πει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Διαβάστε ακόμα: Έκρηξη αυταρχισμού Μητσοτάκη με ανοίκεια επίθεση κατά του Βούτση (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter