Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή (Photo)

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή (Photo)

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας έπεσε νεκρός κατά τη δολοφονική επίθεση Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον 29χρονου οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε κρατά κίτρινα λουλούδια στα χέρια ενώ το φέρετρο είναι στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της ΑΕΚ που γράφει Original.

Με σπαρακτικά λόγια αποχαιρετά τον Μιχάλη Κατσουρή η οικογένειά του. «Η απώλεια πονάει αλλά είμαστε ήσυχοι, γιατί βρίσκεσαι ήδη δίπλα στους αγγέλους», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι δικοί του άνθρωποι στο τελευταίο αντίο του 29χρονου στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

Η οικογένεια του 29χρονου ζήτησε να πραγματοποιηθούν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» αντί στεφάνων. «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας” αναφέρει το μήνυμα της οικογένειας», αναφέρει το μήνυμα της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμος Ελευσίνας γνωστοποιώντας ότι σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του Μιχάλη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση στην περιοχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter