Σία Αναγνωστοπούλου: Βρίσκομαι σε σκέψεις να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σία Αναγνωστοπούλου: Βρίσκομαι σε σκέψεις να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη άσκησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου από την εκπομπή Κοntra24 και με φόντο τις ραγδαίες εξελίξεις που ταρακουνούν την Κουμουνδούρου.

Τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής το προηγούμενο ΣΚ προκάλεσαν τον έντονο προβληματισμό της ενώ παραδέχτηκε ανοιχτά ότι βρίσκεται σε σκέψεις αποχώρησης.

Η Σία Αναγνωστοπούλου σχολιάζοντας τις διαδοχικές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με κορυφαία στελέχη του χώρου, ανέφερε πως και εκείνη συναντήθηκε μαζί του πριν λίγες μέρες, εκφράζοντάς του μεταξύ άλλων την ανησυχία της για το μέλλον του κόμματος.

Τέλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, τον οποίο κατηγόρησε για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων και ανέφερε πως είναι η αιτία που κορυφαία στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης μέσα στο κόμμα, με εκείνον υπερτομεάρχη.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης σε Χατζηνικολάου: «Εμείς θέλουμε να είμαστε η μεγάλη, προοδευτική, αυτοδύναμη κυβέρνηση» (Videos)

Διαβάστε επίσης: Πολυτεχνείο: Συγκινεί η άγνωστη ιστορία του Μίλτου Πασχαλίδη – «Ο πατέρας με στολή έφεδρου έδωσε φάρμακα στους φοιτητές»

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Στα… χνάρια της Χρυσής Αυγής οι Σπαρτιάτες – Απείχαν από την επετειακή αναφορά στο Πολυτεχνείο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter