Σιγή για τους ναζί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σιγή για τους ναζί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο ποδοσφαιρικός και όχι μόνο κόσμος είναι σοκαρισμένος και… αηδιασμένος από το τεράστιο πανό που «ανέβασαν» το βράδυ της Δευτέρας στη Λεωφόρο οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού με το οποίο ζητούσαν την αποφυλάκιση των Blue Bad Boys, των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχουν προφυλακιστεί για την επιδρομή στη Ν. Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Οι Κροάτες οπαδοί είναι δηλωμένοι ναζί και παρόλα αυτά δεν υπάρχει ακόμα καμία αντίδραση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» έκανε μία ανάρτηση για τη φάση της ισοφάρισης της ΑΕΚ, αλλά για το κατάπτυστο και χυδαίο πανό δεν έχει πει κουβέντα. Η «πράσινη» ΠΑΕ έπρεπε να μην είχε επιτρέψει την τοποθέτηση του άθλιου πανό, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Ντροπή και μόνο ντροπή…

Δείτε επίσης: Οργή στο Twitter για το κατάπτυστο πανό υπεράσπισης των δολοφόνων του Μιχάλη Κατσουρή

Για το θέμα ρωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος δήλωσε: «Είναι μαχαιριά στην καρδιά αυτό που συνέβη στη Λεωφόρο. Είναι ντροπή για όλη την Ελλάδα».

Η παρακάμερα της ΑΕΚ βρέθηκε στην έδρα των «πράσινων» και κατέγραψε την αθέατη πλευρά της νίκης με 2-1. Η σχετική δημοσίευση της ΠΑΕ που συνοδεύει το video αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του αθηναϊκού ντέρμπι, καθώς επικράτησε με ανατροπή του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο με 1-2, για την 5η αγωνιστική της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24.

Το παιχνίδι άρχισε με μικρή καθυστέρηση, καθώς στις εξέδρες αναρτήθηκε χυδαίο και προσβλητικό προς τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη πανό, με την ομάδα μας να απαιτεί να κατέβει προκειμένου να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10′ με σουτ του Φιλίπ Τζούρισιτς, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 36’ έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο πλασέ του Στίβεν Τσούμπερ.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 68’ όταν ο Πισάρο βρήκε ωραία τον Τσούμπερ από αριστερά, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Ορμπελίν Πινέδα με πλασέ έκανε το 1-2.

Η κάμερα του ΑΕΚ ΤV ήταν στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter