Σκάνδαλο Novartis: Η κίνηση της Τουλουπάκη με το έγγραφο που καίει τον Λοβέρδο και η «σιγή» της Αλεβιζοπούλου

Σκάνδαλο Novartis: Η κίνηση της Τουλουπάκη με το έγγραφο που καίει τον Λοβέρδο και η «σιγή» της Αλεβιζοπούλου

Στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Μ. Καψού, κατέθεσε την Παρασκευή η τέως εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, το έγγραφο του FBI που μιλάει ξεκάθαρα για μίζα Λοβέρδου από τη Novartis, προκειμένου αυτό να συσχετιστεί στην ανοιχτή, ακόμα, δικογραφία σε βάρος του.

Η κα Τουλουπάκη κατέθεσε το στοιχείο -φωτιά στην κ. Καψού καθώς πρόκειται για την εισαγγελέα στην οποία έχει αποσταλεί η επίμαχη δικογραφία, προκειμένου να αποφανθεί εαν συμφωνεί ή όχι με την απόφαση της ανακρίτριας Γλυκερίας -Λουίζας Ιωαννίδου να περαιώσει την υπόθεση με τυπικές κλήσεις. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω ανακρίτρια αφού κράτησε την δικογραφία στο συρτάρι για δύο χρόνια στη συνέχεια μεθόδευσε την απαλλαγή του Ανδρέα Λοβέρδου από την κακουργηματική κατηγορία που τον βαρύνει δια της δήθεν παραγραφής μέσω του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο Novartis: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τη μηνυτήρια αναφορά Βαξεβάνη για το σβησμένο όνομα Λοβέρδου

Η μεθόδευση της έπεσε στο κενό καθώς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο υιοθετώντας πλήρως την πρόταση του εισαγγελέα Κασωτάκη της επέστρεψε τη δικογραφία για να κάνει, επιτέλους ουσιαστική ανάκριση, κρίνοντας ότι «παραδεκτώς» ασκήθηκε η ποινική δίωξη στον Ανδρέα Λοβέρδο και ότι δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα που βαραίνουν τον πρώην υπουργό, καθώς δεν ισχύει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών μια και για αυτό είχε αποφανθεί η ελληνική Βουλή και είχε παραπέμψει την υπόθεση στην τακτική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε τη συνέχεια: Σκάνδαλο Novartis – Ιδού τα έγγραφα-αποδείξεις: Έσβησαν από τα έγγραφα του FBI το όνομα του Λοβέρδου ως αποδέκτη μίζας 

Η κ. Ιωαννίδου δεν πτοήθηκε,διενήργησε μια ανάκριση- εξπρές, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της κας Καψού που οφείλει πλέον μετά και όσα έχουν αποκαλυφθεί να μην συναινέσει στην απόπειρα κλεισίματος της σκανδαλώδους δικογραφίας με τυπικές κλήσεις.

Η κ. Τουλουπάκη , που γνώριζε πολύ καλά για την ύπαρξη του εν λόγω εγγράφου το οποίο σε δύο σημεία μιλά για δωροδοκία Λοβέρδου, ζήτησε πριν από δύο εβδομάδες από την ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου να το αποστείλει αρμοδίως ώστε να αξιολογηθεί. Η κ. Αλεβιζοπούλου όμως έκλεισε τη δικογραφία χωρίς να απαντήσει ποτέ στο εν λόγω αίτημα.

Τότε η κ. Τουλουπάκη που αποφάσισε να ενεργήσει αυτοβούλως , αντιπαραβάλλοντας το αμετάφραστο με το μεταφρασμένο κείμενο που υπάρχει στη δικογραφία την οποία είχε η κ. Αλεβιζοπούλου ( άλλωστε η ίδια είχε ζητήσει να γίνει η μετάφραση), ανακάλυψε την λαθροχειρία που έχει συμβεί στον εν λόγω έγγραφο του FBI με την απάλειψη στο επισήμως μεταφρασμένο κείμενο του ονόματος του Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και των Φρουζή-Μανιαδάκη.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο Novartis: Μηνυτήρια αναφορά Βαξεβάνη: «Ας βρει η Δικαιοσύνη ποιος έσβησε τα ονόματα»

Σκάνδαλο Novartis – Ιδού τα έγγραφα-αποδείξεις: Έσβησαν από τα έγγραφα του FBI το όνομα του Λοβέρδου ως αποδέκτη μίζας 

Σκάνδαλο Novartis: Η μεταφράστρια απαντά στο Documento και διαψεύδει το ΥΠΕΞ – «Στην μετάφρασή μου υπάρχουν τα ονόματα»

Κουβέντα από Λοβέρδο για την παραποίηση του εγγράφου του FBI – Του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Έσβησαν από τα επίσημα έγγραφα του FBI το όνομα υπουργού που χρηματίστηκε από τη Novartis!

Χειρδάρης (συνήγορος Τουλουπάκη): Άλλαξαν τη μετάφραση στο σημείο που έλεγε ότι η Novartis «πλήρωσε» συγκεκριμένο πρώην υπουργό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter