Σκάνδαλο Novartis: Χτύπημα στη στημένη δίωξη Βαξεβάνη από την Αντεισαγγελέα Ελένη Μετσοβίτου – Κανένα στοιχείο ενοχής

Σκάνδαλο Novartis: Χτύπημα στη στημένη δίωξη Βαξεβάνη από την Αντεισαγγελέα Ελένη Μετσοβίτου – Κανένα στοιχείο ενοχής

Ανατροπή στο πολιτικό σχέδιο για παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο του Κώστα Βαξεβάνη και των άλλων δημοσιογράφων που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis φέρνει η απαλλακτική εισήγηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ελένης Μετσοβίτου, για απαλλαγή όλων των δημοσιογράφων καθώς δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ενοχής τους.

Δείτε επίσης: Βαξεβάνης για σκάνδαλο Novartis: «Ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, η Αλεβιζοπούλου έκλεισε την ανάκριση, γι’ αυτή τη Δικαιοσύνη μιλάμε»

Η απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως , η οποία ενημερωνόταν ανελλιπώς για όλα τα δήθεν στοιχεία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης -παρωδία που διενήργησε η ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπουλου η οποία άσκησε και τις κατάπτυστες ποινικές διώξεις καταδεικνύει πλέον περίτρανα το παρασκηνιακό παιχνίδι που στήθηκε από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να τιμωρηθούν , όχι μόνο δια της δολοφονίας χαρακτήρα , αλλά και μέσω ποινικής εμπλοκής ο Κώστας Βαξεβάνης, αλλά και η Γιαννα Παπαδάκου καθώς και οι λοιποί δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν εκτενώς με το σκάνδαλο και τόλμησαν να αποκαλύψουν κάθε πτυχή του όπως είναι βεβαίως η εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Ζητά παραπομπή Παπαγγελόπουλου και εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς

Στον αντίποδα, η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου προτείνει την παραπομπή του πρώην υπουργού, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και των τριών εισαγγελέων Κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκης, Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ελένη Μετσοβίτου προσάπτει στους εισαγγελικούς λειτουργούς την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος, αφαιρώντας όμως από το κάδρο το αδίκημα της σύστασης συμμορίας.

Στον κάλαθο των αχρήστων οι καταγγελίες Μιωνή

Ως προς τις καταγγελίες του Σάμπυ Μιωνή περί εκβιαστικών πρακτικών από τους Δ. Παπαγγελόπουλο και τους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου, Γιάννη Φιλιππάκη και Αλέξανδρο Τάρκα, η πρόταση της αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου είναι στο σύνολο της απαλλακτική.

Πλέον, τη σκυτάλη παίρνει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο. Σε κάθε περίπτωση, η εισαγγελική πρόταση της κ. Μετσοβίτου αποτελεί καίριο πλήγμα στους υπέρμαχους του αφηγήματος περί «σκευωρίας Novartis».

Δείτε επίσης: Σοβαρή ένσταση ακυρότητας στη δίκη Αθανασίου – Βαξεβάνη – Διεκόπη για τις 22 Ιουνίου

Σκάνδαλο Novartis: Μηνυτήρια αναφορά Βαξεβάνη: «Ας βρει η Δικαιοσύνη ποιος έσβησε τα ονόματα»

Σκάνδαλο Novartis – Ιδού τα έγγραφα-αποδείξεις: Έσβησαν από τα έγγραφα του FBI το όνομα του Λοβέρδου ως αποδέκτη μίζας 

Σκάνδαλο Novartis: Η μεταφράστρια απαντά στο Documento και διαψεύδει το ΥΠΕΞ – «Στην μετάφρασή μου υπάρχουν τα ονόματα»

Κουβέντα από Λοβέρδο για την παραποίηση του εγγράφου του FBI – Του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Έσβησαν από τα επίσημα έγγραφα του FBI το όνομα υπουργού που χρηματίστηκε από τη Novartis!

Χειρδάρης (συνήγορος Τουλουπάκη): Άλλαξαν τη μετάφραση στο σημείο που έλεγε ότι η Novartis «πλήρωσε» συγκεκριμένο πρώην υπουργό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter