Σκάνδαλο υποκλοπών: Ένας… εξωφυλαρούχας τραμπαρίφας δημοσιογράφος στο πρωτοσέλιδο των New York Times

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ένας… εξωφυλαρούχας τραμπαρίφας δημοσιογράφος στο πρωτοσέλιδο των New York Times

Ο… αντιπολιτευτικός οίστρος της μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας εναντίον της κυβέρνησης συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου, εν έτει σωτηρίω 2022. Τίποτα δε φαίνεται να εμποδίζει την καλή εφημερίδα να συνεχίζει να εκτίθεται στα μάτια ενός Πρετεντέρη και ενός Μαρκόπουλου δίνοντας χώρο στο πρωτοσέλιδο της διεθνούς έκδοσής της στο άρθρο γνώμης για την Ελλάδα του ανεκδιήγητου εχθρού της χώρας μας, Αλεξάντερ Κλαπ!

Να σημειωθεί ότι η διεθνής έκδοση των ΝΥΤ μοιράζεται σε 150 χώρες παγκοσμίως, σε εκατοντάδες χιλιάδες φύλλα. Κύριος οίδε πόσα χρήματα δαπανούν σκοτεινοί κύκλοι που επιβουλεύονται την σταθερότητα της κυβέρνησης στην εφημερίδα αυτή ώστε να μην ορρωδεί προ ουδενός. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το άρθρο του Απόστολου Δοξιάδη προς απάντηση στον Κλαπ δεν φαίνεται πουθενά, τουλάχιστον στο πρωτοσέλιδο…

Πριν γίνει πρωτοσέλιδο στην διεθνή έκδοση των ΝΥΤ, το άρθρο του Κλαπ αναπαραγόταν συνέχεια από το λογαριασμό της εφημερίδας στο Twitter για τα άρθρα γνώμης, εδώ και τρεις μέρες. Η επιμονή με την οποία επαναφέρουν στη δημοσιότητα οι ΝΥΤ το συγκεκριμένο άρθρο γνώμης ίσως και να δείχνει την δυσαρέσκεια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για ενδεχόμενες παρεμβάσεις στον μιντιακό κολοσσό από ελληνικής πλευράς.

Πέραν όμως από την όποια ιλαρότητα προκαλούν οι αντιδράσεις της κυβέρνησης, είναι φανερό ότι βρίσκεται σε απόγνωση από τα απανωτά χτυπήματα του διεθνούς Τύπου, με προτελευταίο το άρθρο γνώμης του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ, που κάνει λόγο για σήψη στην καρδιά της Ελλάδας. Και τι δεν άκουσε ο συγκεκριμένος αρθρογράφος, αφού επίθεση στο κύρος της διεθνούς φήμης εφημερίδας δεν μπορεί να γίνει, όπως είναι εύκολα κατανοητό. Οι New York Times δεν μπορούν να χαρακτηριστούν από την κυβέρνηση ως «πολιτικό» Μέσο που «δεν διακρίνεται πάντα για την ακρίβεια και την αντικειμενικότητά του», όπως απάντησε η κυβέρνηση στην Κομισιόν για τον αντιπολιτευόμενο Τύπο στην Ελλάδα, σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Η προσπάθεια υποβάθμισης του ζητήματος των υποκλοπών έπρεπε να περάσει μέσα από την επίθεση στην προσωπικότητα του Κλαπ, η οποία ξεκίνησε από τον ίδιο τον εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης, κ. Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος ορθώς ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας».

Η δήλωση αυτή όμως λειτούργησε ως το εναρκτήριο λάκτισμα μιας γνωστής για την γαλάζια παράταξη επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα, με τον βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλο να προχωρά σε ένα πραγματικό παραλήρημα το πρωί της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλώντας τον Κλαπ «εξωφυλαρούχα» και «παγκίτη δημοσιογράφο».

Παράλληλα, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιάννης Πρετεντέρης μπήκε και αυτός στο χορό των χαρακτηρισμών, γράφοντας στην στήλη του στα Νέα ότι ο Κλαπ είναι ένας «τραμπαρίφας».

Είναι φανερό πλέον ότι αποτυχαίνει η επικοινωνιακή διαχείριση να περιοριστεί η έκταση των σκανδάλων εντός των συνόρων, πράγμα που κάνει κυβέρνηση, γαλάζιους βουλευτές και συμμαχικά Μέσα να ιδρώνουν.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Κλαπ που έγραψε για τη «σαπίλα στη καρδιά της Ελλάδας» στους New York Times

Οι New York Times «απαντούν» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ποστάροντας συνεχώς το άρθρο Κλαπ

Αποθέωση στο twitter: Σε μια δημοσιογραφία γεμάτη Πορτοσάλτε γίνε Αλεξάντερ Κλαπ

Νέο «χαστούκι» από New York Times στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις υποκλοπές: «Ολοφάνερη σήψη στην καρδιά της Ελλάδας»

«Γαλάζιο» παραλήρημα δίχως τέλος κατά του αρθρογράφου των NY Times: «Παγκίτης, ακροαριστερός, εξωφυλαρούχας» (Video)

Έχασε το… «Μέτρο» ο Πρετεντέρης και επιτίθεται στον δημοσιογράφο των New York Times

Ο Μητσοτάκης μπέρδεψε τα «πετσωμένα» ΜΜΕ με τους New York Times

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter