«Γαλάζιο» παραλήρημα δίχως τέλος κατά του αρθρογράφου των NY Times: «Παγκίτης, ακροαριστερός, εξωφυλαρούχας» (Video)

«Γαλάζιο» παραλήρημα δίχως τέλος κατά του αρθρογράφου των NY Times: «Παγκίτης, ακροαριστερός, εξωφυλαρούχας» (Video)

Άνευ… διαλείμματος η προσπάθεια υπουργών, βουλευτών αλλά και στελεχών της ΝΔ για την συκοφάντηση του δημοσιογράφου, Αλεξάντερ Κλαπ. Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορούν να «χωνέψουν» το γεγονός πως ο δημοσιογράφος… «τόλμησε» να γράψει περί «σήψης» αναφορικά με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και γι’ αυτό έχουν επιδοθεί σε έναν 24/7 αγώνα ώστε να υποβιβάσουν τον αρθρογράφο, μέχρι και την ιστορική εφημερίδα των ΗΠΑ.

Η δημιουργικότητα δε, των «γαλάζιων» βουλευτών όσον αφορά την απόδοση χαρακτηρισμών προς τον Αλεξάντερ Κλαπ είναι… αδιαμφισβήτητη, κρίνοντας -μεταξύ άλλων δεκάδων παραδειγμάτων- από την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης.

Πέραν του χαρακτηρισμού «ακροαριστερός», διεθνούς εξηγήσιμου όρου, ο Αλεξάντερ Κλαπ μάλλον θα πρέπει να ανοίξει το λεξικό για να καταλάβει… τι εννοεί ο «ποιητής – βουλευτής» με τους χαρακτηρισμούς «εξωφυλλαρούχας» και «παγκίτης». Όροι οι οποίοι υφίστανται μόνο στην ελληνική αργκό.

Δείτε το χαρακτηριστικό παραλήρημα του Μαρκόπουλου από το 04:35 του βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter