Σκάνδαλο υποκλοπών: Πανικός στο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο

Σκάνδαλο υποκλοπών: Πανικός στο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο

Σε παραλήρημα βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπό το φόβο των αποκαλύψεων σχετικά με τις παρακολουθήσεις, καθώς μετά την πρωτοφανή επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, σειρά πήρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο  – μετά την συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας- , ζήτησε την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, με μια ανακοίνωση γεμάτη αμηχανία, όπου μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίζεται ότι «ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη» ενώ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα». Παράλληλα ο Γιάννης Οικονόμου ζητά να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα. Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».

Διαβάστε επίσης:

Πανικόβλητη η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτίθεται στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Εδώ και τώρα ενημέρωση, τέλος στην εξουσιομανία Μητσοτάκη

Πλέον όλοι ξέρουν: Επιστολή Ράμμου σε Πρόεδρο Βουλής, αρχηγούς κομμάτων και υπ. Δικαιοσύνης που επιβεβαιώνει τις παρακολουθήσεις

Σκάνδαλο υποκλοπών: Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου περνάει στις 18:00 ο Αλέξης Τσίπρας

Αίτημα Ράμμου: Συνεχίζει το «κρυφτό» ο Τασούλας για να συσκοτίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών

Η έρευνα της ΑΔΑΕ, ο λευκός φάκελος του Τσίπρα και η Σακελλαροπούλου

Τσίπρας από ΑΔΑΕ: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter