Σκάνδαλο υποκλοπών: «Ράπισμα» κατά Μητσοτάκη και «ναι» στην άρση του απορρήτου από τον «γαλάζιο» βουλευτή Αν. Κουτσούμπα (Video)

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Ράπισμα» κατά Μητσοτάκη και «ναι» στην άρση του απορρήτου από τον «γαλάζιο» βουλευτή Αν. Κουτσούμπα (Video)

Σπάει η «ομερτά» του Μαξίμου καθώς πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι φωνές και εντός της ΝΔ που ζητούν άρση του απορρήτου για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Μετά την Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Νικήτα Κακλαμάνη, εκτός από τις παρεμβάσεις Καραμανλή και Παυλόπουλου, «εκτός γραμμής» ΝΔ βρίσκεται πλέον και ο Ανδρέας Κουτσούμπας.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ερωτηθείς εάν θα γίνει ποτέ γνωστό ποιος βρίσκεται πίσω από τις παρακολουθήσεις αυτές, τόνισε ότι: «Εγώ λοιπόν είμαι από αυτούς – πολύ περισσότερο λόγω της ιδιότητας, να το μάθω κι εγώ. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν έχει αρμοδιότητα και εξουσία να αποφασίσουμε να αρθεί το απόρρητο».

Και πρόσθεσε: «Η Εξεταστική, δυστυχώς κατά πολλούς, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν τους καλύπτει ο νόμος. Αν με ρωτάτε ως ιδιώτη, θα σας έλεγα συμφωνώ, αν με ρωτάτε ως βουλευτή δεν μπορεί βάσει της διατάξεως».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter